Trabzonspor evinde kazandı

Süper Lig maçında Trabzonspor, İttifak Holding Konyaspor'u 3-1 yendi. Trabzonspor'un gollerini Nwakaeme, Flavio ve Djaniny atarken, Konyaspor'un tek golü Shengelia'dan geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 20'nci haftasında Trabzonspor, İttifak Holding Konyaspor'u konuk etti.

Trabzonspor, 22'nci dakikada öne geçti. Serkan Asan'ın sağ kanattan ceza sahası içerisine yerden yaptığı ortayı takip eden Nwakaeme, düzgün vuruşla topu ağlarla buluşturdu: 1-0.

26'ncı dakikada orta sahada topla buluşan Abdülkadir Ömür, Ömer Ali Şahiner'in müdahalesi sonrasında yerde kaldı. Kısa süreli tedavinin ardından oyuna devam edemeyeceği anlaşılan ve sedye ile sahadan ayrılan Abdülkadir Ömür'ün yerine Flavio oyuna girdi.

57'nci dakikada Nwakaeme'nin pasıyla ceza sahasına giren Flavio, düzgün ve sert vuruşla meşin yuvarlığı kaleci Eray Birniçan'ın sağından ağlarla buluşturdu ve Trabzonspor farkı ikiye çıkardı.

60'ıncı dakikadaki Trabzonspor atağında ceza sahası içerisinde Ekuban ile paslaşan Djaniny, kalecinin üzerinden topu ağlara göndererdi: 3-0.

88'inci dakikada ceza sahası içerisinde Konyasporlu Kravets'in pasında topla buluşan Shengelia, düzgün vuruşla takımının ilk golünü attı: 3-1.

Karşılaşma, Trabzonspor'un 3-1 üstünlüğüyle tamamlandı. Bu sonuçla Trabzonspor puanını 30'a yükseltti. Konyaspor ise 22 puanda kaldı. (TRABZON/AA)