Trabzon Port, yeniden Türkiye'nin 'En İyi İşvereni' seçildi

Trabzon Port, Great Place to Work'ün her sene açıkladığı 'Türkiye’nin En İyi İşverenleri' listesinde 55 şirket arasında 1. sırada yer aldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çalışanlara özel yaptığı memnuniyet anketleriyle tanınan Great Place to Work’ün “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” yeni listesi açıklandı. Trabzon Port, liste kapsamında değerlendirilen 55 şirket arasından 'Türkiye'nin En İyi İşvereni' seçildi.

'YÜRÜDÜĞÜMÜZ YOLU BİR KEZ DAHA TAÇLANDIRMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ'

Çalışanlarla yapılan anketler sonucunda belirlenen listede 1. sırayı elde eden Trabzon Port'un Genel Müdürü Emin Bilgin, "Modernizasyonun, güvenilirliğin, ekip olmanın ve birlikte büyümenin değerini bilen; gerçek yatırımın insana olduğunun farkındalığıyla çalışma arkadaşlarımızla birlikte yürüdüğümüz yolu bir kez daha Great Place to Work ile taçlandırmanın gururunu yaşıyoruz" diye konuştu.

ÜST ÜSTE 2 YILDIR 'EN İYİ İŞVEREN'

Trabzon Port'un geçen yıl da Türkiye ve Avrupa'daki 'En İyi İşveren' seçildiğini hatırlatan Bilgin, "Bu yıl bir kez daha Türkiye’nin en iyisi olmaktan dolayı çok mutluyuz, Türkiye'yi ve şirketimizi tıpkı geçen yıl olduğunu gibi Avrupa’da da temsil etmek için şimdiden sabırsızlanıyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.