'Toplumcu belediyeciliği Narlıdereliler'le buluşturmaya devam edeceğiz'

CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Erman Uzun, "Başkanımızın Narlıdere’ye kattıklarının üzerine yenilerini ekleyerek, toplumcu belediyeciliği Narlıdereliler'le buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhuriyet Halk Partisi Narlıdere Belediye Başkanı Adayı, CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ile Parti Meclisi (PM)’nin onayıyla Erman Uzun oldu.

CHP Narlıdere İlçe Başkanlığı önünde konuşma yapan Uzun, kendisi için tarifsiz bir gurur olduğunu söyleyerek, “Kıymetli yol arkadaşlarım, partimizin cefakar, vefakar örgütü, demokrasi, Cumhuriyet ve Atatürk sevdalısı, laikliğin kalesi, sevgili Narlıdereli hemşerilerim. Sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Öncelikle, kuruluşun ve kurtuluşun partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nin gençlik kollarında yetişmiş, 32 yaşında genç bir evladına, bana, bu onurlu görevi layık gören başta Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel olmak üzere, Genel Başkan Yardımcılarımıza, Parti Meclisi Üyelerimize, Milletvekillerimize ve örgütümüze sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Belediyecilik tecrübelerini ve projelerini Narlıdere’nin en iyi noktaya getirilmesi için çalışacağını söyleyen Başkan Uzun, “Cumhuriyetimizin ve partimizin 100’üncü yaşında, laik, demokratik ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ni kurarak; bu onurlu görevi üstlenmenin gururunu bizlere yaşatan, başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm milli mücadele kahramanlarını saygı ve minnetle anıyorum. Başkanımız Sayın Ali Engin olmak üzere, geçmişte Narlıderemize hizmet eden belediye başkanlarımız Sayın Abdül Batur’a, Sayın Mustafa Karahan’a, Sayın İhsan Erbakış’a, Belediye meclis üyelerimize ve geçmiş dönemler belediye meclis üyelerimize emekleri ve Narlıderemize kattıkları değerler için teşekkür ediyorum. Benim de meclis üyeliğim döneminde, Belediye başkanımız Sayın Ali Engin’in başlattığı, devam eden tüm projeleri devam ettireceğimizin sözünü veriyorum. Başkanımızın Narlıdere’ye kattıklarının üzerine bizler de yenilerini ekleyerek, Toplumcu Belediyeciliği Narlıdereliler’le buluşturmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde projelerimizi, yapacaklarımızı sizlerle paylaşacağız. Yapılan projelerimizi sizlere sorup sizlerin önerileriyle büyüteceğiz. Narlıdere İzmir’imizin parlayan yıldızı, yerini koruyup çığır açacak yeniliklere imza atacağız hep birlikte" diye konuştu.

Etiketler narlıdere izmir