Tony ödüllü Broadway müzikali 'Sidikli Kasabası', Zorlu PSM'de

Tony ödüllü Broadway müzikali “Sidikli Kasabası” 20 Ekim’de Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde perde açacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tony ödüllü kült Broadway müzikali "Sidikli Kasabası", Mon Yapım prodüksiyonuyla hayata geçirilen yeni yorumuyla sezon boyunca Zorlu PSM’de izleyicilerle buluşacak. 20 Ekim akşamı prömiyerini gerçekleştirmeye hazırlanan “Sidikli Kasabası Müzikali”nin yönetmen koltuğunda Kayhan Berkin oturuyor.

Greg Kotis ve Mark Hollman tarafından kaleme alınan Broadway kökenli satirik müzikal “Sidikli Kasabası Müzikali”nin yeni uyarlamasında sahnede Settar Tanrıöğen, Füsun Demirel, Doruk Şengün, Gizem Erdem, Mehmet Aykaç, Ceren Gündoğdu, Adnan Ata Yiğit, Aslı Kodallı, Alper Aksoy, Selmin Artemiz, Anıl Aslan, Bartu Ayaz, Derman Cinkılıç, Zeynep Çötelioğlu, Bucan Ekin, Göker Ersivri, Eyüp Okumuş, Buse Özgel, Melisa, Zeynep Şahin, Nazlı Uğurtaş, Köksal Ünal ve Nil Yıldız’dan oluşan 27 kişilik kadro yer alacak. Aynı zamanda sahnede oyunculara İstanbul Devlet Opera ve Balesi Şefi Murat Kodallı önderliğindeki canlı orkestra eş zamanlı eşlik edecek. Müzikalin hareket tasarımında ise koreograf İzmir Tenim’in imzası bulunuyor. 

“Sidikli Kasabası Müzikali”nin konuşu şöyle:

Dünyanın kuraklıkla boğuştuğu bir dönemde; halkın tuvalete girmesinin sınırlanarak özel bir şirketin denetimine verildiği bir yerde geçen hikâyede, tuvalet parasını ödeyemeyenler gizemli Sidikli Kasabası’na gönderilmektedir. Bir gidenin bir daha geri gelmediği, kimsenin birbirinin gözünün yaşına bakmadığı, tüm genel tuvaletlerin özelleştirildiği bu tuhaf “sistem”e başkaldırının başlaması ise sadece bir aşk kıvılcımına bakar.

İLK GÖSTERİM 20 EKİM'DE ZORLU PSM'DE

“Sidikli Kasabası Müzikali” ilk gösterimi ile 20 Ekim’de Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde izleyicilerle buluşacak. Sezon boyu gösterimleri devam edecek olan müzikalin biletlerine Passo üzerinden ulaşılabilir. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)