Tommy hep uyuduğu köşede...

Teşvikiye Mahallesi'nde yaşayanlar, üç ay önce hayatını kaybeden Tommy'nin anısını yaşatmak için her zaman uyuduğu köşeye heykelini koydu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Teşvikiye Mahallesi'nde dün, 10 Mart'ta hayatını kaybeden sokak köpeği Tommy'nin heykelinin açılışı yapıldı. 

Açılış törenine, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve Teşvikiye muhtarı Suzan Bektaş'ın yanı sıra çok sayıda mahalleli katıldı.

TOMMY HEP UYUDUĞU KÖŞEDE...

yaklaşık 15 yaşında hayatını kaybeden Tommy, mahallenin sembolü olmuştu. Teşvikiye muhtarı Suzan Bektaş, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda onu, "Osman Seden Sokak ve Teşvikiye Caddesi'nin en tanıdık siması" olarak tanımladı. Tommy'nin hatırasını yaşatmak isteyen mahalleli, Hüsrev Gerede-Osman Seden köşesine Tommy'nin heykelini yaptırdı. Ölümünden tam üç ay sonra her zaman uyuduğu köşede Tommy'nin heykelinin açılışı yapıldı. Törende konuşan muhtar Bektaş, bir mahalleyi mahalle yapan şeyin insanları ile birlikte tüm canlıları olduğunu vurguladı. 11 yıldır Tommy'e baktığını söyleyen mahallenin taksi durağı kahyası da "Dili vardı, ağzı yoktu. İnsanı anlıyordu" diye bahsetti. (HABER MERKEZİ)