Tom Holland'ın 'Star Wars' itirafı: Gülme krizine girdim

Örümcek Adam ile dikkat çeken Tom Holland, Star Wars seçmelerine katıldığını ancak gülme krizine girdiği içir rolü alamadığını itiraf etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Marvel Sinematik Evreni'nde hayat verdiği Örümcek Adam'la (Spider-Man) dikkat çeken oyuncu Tom Holland,  kariyerinde çok kötü giden seçmelerden birinin Star Wars olduğunu itiraf etti.

Independent Türkçe'nin film ve sahne sanatları dergisi Backstage'ten aktardığı habere göre, "Kötü giden epeyce seçme var. Daha önce yanlış seçmelerde yanlış satırları okuduğum anlar oldu" diyen 24 yaşındaki oyuncu Star Wars devam üçlemesindeki Finn (John Boyega) karakteri için katıldığı seçmelerde yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Star Wars seçmelerimi hatırlıyorum… Sahneyi drone rolü yapan bir hanımefendiyle canlandırdığımı hatırlıyorum. Ben 'Gemiye geri dönmeliyiz' dedim. O 'Biip, buup, buuğ, biip, buup' dedi. Gülmekten kendimi alamadım. Bunu çok komik buldum. Ve gerçekten çok kötü hissettim çünkü kadın ikna edici bir android ya da drone ya da her ne diyorlarsa onu olmak için gerçekten çok uğraşıyordu. Evet belli ki rolü alamadım."

Star Wars üçlemesinin yönetmeni J. J. Abrams, oyuncu kadrosunda kasten pek bilinmeyen isimlere yer vermişti. Bunun sebebiyse izleyicilerin oyuncularla Star Wars'tan önce çok fazla ilişkiye sahip olmasını istememesiydi. 7 aylık bir sürecin arrdından Finn rolüne Britanyalı oyuncu John Boyega seçilmişti.