Tolga Karel emojileri karıştırdı: Kılıçdaroğlu'nun 'kalbiyle' Erdoğan paylaştı

Tolga Karel, seçim sürecinde Kılıçdaroğlu'yla gündem olan kalp emojisiyle Erdoğan paylaştı. Karel, "Bugünden sonra daha çok çalışacağız" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yıllar önce Türkiye'yi terk ederek yurtdışına yerleşen oyuncu Tolga Karel, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde açılan sandık sonuçları ve oy oranlarını takip etti. Recep Tayyip Erdoğan'a desteğiyle bilinen Karel, sonuçlara ilişkin "Olmasını beklediğim oldu. Bu günden sonra daha çok çalışacağız. Yeni Türkiye ile dünya yeniden tanışacak" dedi.

Zaman zaman Instagram hesabından Erdoğan'a desteğini gösteren paylaşımlar yapan Karel, sandıklar açılırken Instagram hesabından bir paylaşım daha yaptı. Erdoğan'ın fotoğrafını yayınlayan Karel seçim sürecinde Kılıçdaroğlu'yla özdeşleşen kalp emojisini kullanarak "Söyleyecek bir kelimem yok hamdolsun. Bu saatten sonra kibir en büyük günahtır. Olmasını beklediğim oldu. Bugünden sonra daha çok çalışacağız. Yeni Türkiye ile dünya yeniden tanışacak" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

Etiketler Tolga Karel erdoğan