Tina Turner'ın oğlu Ronnie Turner hayatını kaybetti

Tina Turner'ın oğlu Ronnie Turner 62 yaşında hayatını kaybetti. Turner, üzüntüsünü "Gözlerimi üzüntü içinde kapatıyorum ve seni düşünüyorum sevgili oğlum" sözleriyle dile getirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Grammy ödüllü şarkıcı Tina Turner'ın en küçük oğlu Ronnie Turner hayatını kaybetti.

Ölüm sebebi henüz açıklanmayan 62 yaşındaki Turner, yıllardır kanser de dahil olmak üzere çeşitli sağlık problemleri yaşıyordu.

Oğlunun ölümünün ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan 83 yaşındaki şarkıcı "Ronnie, dünyayı çok erken terk ettin. Gözlerimi üzüntü içinde kapatıyorum ve seni düşünüyorum sevgili oğlum" ifadelerini kullandı.

Vanity Fair'ın TMZ'den aktardığına göre, Ronnie Turner'ın yanında bulunan bir kişi Los Angeles Polis Departmanı'nı arayarak Ronnie'nin nefes almakta güçlük çektiğini söyledi. Tuner, aramadan kısa bir süre sonra hayatını kaybetti.

Turner'ın 15 yıllık eşi Fransız şarkıcı Afida Turner, ölüm haberini Instagram'da yaptığı bir gönderiyle doğruladı. Afida Turner paylaşımında, eşini "gerçek bir melek" ve "en iyi arkadaşı" olarak tanımladı.

Tina Turner büyük oğlu Craig Turner'ı da 2018 yılında kaybetmişti. Hayatına son veren Turner, 59 yaşındaydı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)