TikTok fenomenini elbisesi nedeniyle restorana almadılar

TikTok fenomeni Polska Babinks, Paris'te bir restorana kıyafeti gerekçesiyle alınmadığını söyledi. Babinks, restoran görevlileriyle yaşadığı tartışmayı sosyal medya hesabından paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fransa'nın başkenti Paris'te bir restorana giden Tik Tok fenomeni Polska Babinks, 'dekoltesinin aşırı' olduğu gerekçesiyle içeri alınmadığını açıkladı. Fenomen, restoran yetkilisiyle kapıda tartıştıkları anlara ilişkin görüntüleri de yayınladı.

Babinks'in anlatımına göre restorana girmek istediği sırada kendisini kapıda durduran restoran yetkilileri, içeri girmesinin mümkün olmadığını anlattı. Polska Babinks neden içeri giremeyeceğini sorduğunda ise restoran yetkilileri, Polska'nın kıyafetinin "aşırı dekolteli olduğunu ve içerisinin bu dekolte için uygun olmadığını" dile getirdi.

Babinks'in elbisesi nedeniyle restorana alınmaması, Fransa'da tartışmalara da neden oldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları Babinks'in durumunun feminist bir mücadele olmadığını savunurken, bazıları da kadın haklarının ihlal edildiğini dile getirdi. (DIŞ HABERLER)