TikTok fenomeni Mükremin Gezgin askere çağrıldığını duyurdu: 'Bu saçla, bu kirpikle ne diyeceğim?'

TikTok fenomeni Mükremin Gezgin kendisine askerliğe gitmesi için mesaj geldiğini açıkladı. Gezgin, yetkililere "Ben bu saç, bu kirpikle nasıl askere gideyim?" diye tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sosyal medya fenomeni Mükremin Gezgin, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yoklama kaçağı olduğunu ve askerlik şubeden çağrıldığını açıkladı. Kendisini kadın gibi hissettiğini söyleyen Gezgin, bulunduğu bedenle askere gidemeyeceğini söyledi.

Gezgin paylaştığı videoda, "Tüm Türk askerlerimizi çok seviyorum. Hepsine boynum kıldan ince ama ben nasıl gideceğim? Ben bu bedenle nasıl gideceğim? Asker kaçağı olarak gözüküyorum, 15 gün süre vermişler ben ne yapacağım?" ifadelerini kullandı.

Gezgin videonun devamında da, "Ben kadınım, ben kendimi kadın hissediyorum. Herkesi çok seviyorum; devletimi, askerlerimi ama ben kadın ruhluyum. Ben nasıl askere gideyim? Ben bu saçla, bu kirpikle ne diyeceğim? Nasıl gideceğim, nasıl yapacağım? Sesim gitti artık ya” dedi.

Sosyal medya hesabından çektiği videolarla gündeme gelen Mükremin Gezgin, geçen yıllarda hamile olduğunu iddia etmiş ve yeni doğmuş bir bebek ile çektiği videolar sonrası gözaltına alınmıştı.