Thodex'in sahibi Özer'in evi boş çıktı 

Thodex mağdurlarının icra talebinde bulunması üzerine şirketin kurucusu Faruk Fatih Özer’in, Kocaeli Darıca'daki evi için haciz kararı alındı. Ancak evin tamamen boşaltıldığı tespit edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer, nisan ayında yurtdışına kaçarken, kripto para borsasında paraları bulunan on binlerce kişi mağdur oldu. Kripto para borsası mağdurları, suç duyurusunda bulunurken, alacakları nedeniyle icra talep etti. Bir mağdurun İstanbul Anadolu 2'nci İcra Dairesi’ne 628 bin 460 TL için icra talebi, onaylandı.

Bu kapsamda mahkeme tarafından Thodex'in sahibi Özer'in, Kocaeli'nin Darıca ilçesindeki evinde icra işlemi başlatılmasına karar verildi. Mağdur olan G.E'nin avukatı Sinan Keskin ve icra memurları Bayramoğlu Mahallesi'ndeki eve geldi. Çilingirin kapıyı açmasının ardından girilen evin boş olduğu görüldü.  

Avukat Keskin yaptığı açıklamada, "Evde kıymete haiz bir şey bulamadık, ev tamamen boşaltılmıştı, gördüğümüz manzara bu şekildeydi" dedi. 

'ÜNLÜ-ÜNSÜZ KİŞİLERLE İLGİLİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ'

Takipleri yapmaya devam edeceklerini kaydeden Keskin, “Alacaklıların alacaklarına kavuşması açısından bu takipleri yapmaya devam edeceğiz. Konuyla ilgili bu organizasyona kim, ünlü-ünsüz fark etmeksizin ekonomist ya da kamuoyuna mal olmuş kişilerle ilgili de çok kısa zamanda İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusu dilekçemizi yapacağız. Bu organizasyonun içinde olanların da savcılık makamı tarafından araştırılmasını talep edeceğiz” diye konuştu. (AA/DHA)