The Witcher ikinci sezon prodüksiyonu pozitif vakalar nedeniyle durduruldu

Prodüksiyon ekibine yapılan son testlerde pozitif sonuçlar alındı: The Witcher'ın ikinci sezon prodüksiyonu durduruldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Netflix'in fantastik dizisi The Witcher'ın ikinci sezon prodüksiyonu dört ekip üyesinin korona virüsü testlerinin pozitif çıkmasının ardından durduruldu. Netflix, tekrar sete dönülebilmesi için dizinin prodüksiyonunda yer alan herkes için ayrı bir test turu gerçekleştirecek. 

Beyazperde'nin aktardığına göre, Andrzej Sapkowski'nin aynı adlı kitap serisine dayanan bir Polonya fantastik draması olan The Witcher'ın ikinci sezonu İngiltere'de, Londra'nın batısında bulunan Arborfield Stüdyoları'nda çekiliyordu. Dizinin prodüksiyonu daha önce de mart ayında, dizide Nivellen'i oynayan oyuncu Kristofer Hivju'nun pozitif test sonucu almasıyla durdurulmuş ve dizi ekibi, İngiltere’nin Covid-19 çekim protokollerine uygun olarak ağustos ortasına kadar sete geri dönmemişti. 

Dizide, Henry Cavill - Geralt of Rivia, Freya Allen - Ciri, Eamon Farren - Cahir Mawr Dyffryn, Anya Chalotra - Yennefer of Vengerberg, Joey Batey - Jaskier, MyAnna Buring - Tissaia de Vries, Royce Pierreson - Istredd, Mimi Ndiweni - Fringilla Vigo, Wilson Radjou - Pujalte Dara, Anna Shaffer - Triss Merigold ve Mahesh Jadu - Vilgefortz of Roggeveen rolünde yer alıyor.