The Sopranos oyuncusu Bruce MacVittie hayatını kaybetti

Amerikalı karakter oyuncusu Bruce MacVittie, 65 yaşında hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "The Sopranos", "Miami Vice", "Person of Interest" gibi dizilerde rol alan Amerikalı karakter oyuncusu Bruce MacVittie, 65 yaşında hayatını kaybetti. Oyuncunun ölümünü, eşi Carol Ochs doğruladı. Ochs, ölüm nedeninin belirlenmediğini söyledi.

Naked Angels'ın kurucu ortağı olan MacVittie, sahneye ilk kez 1983'te, Al Pacino'nun da rol aldığı "American Buffalo"da çıktı. Oyuncu daha sonra birçok tiyatro oyununda rol aldı. MacVittie'nin TV kariyeri ise 1981'de başladı. "Barney Miller" adlı sitcom'da rol aldıktan sonra
aralarında "Miami Vice", "The Equalize", "Spencer For Hire", "LA Law", "The Stand"in de aralarında olduğu birçok dizide oynadı.

2002'de "The Sopranos"ta Danny Scalercio'yu canlandıran MacVittie, 1991 yılında "Law & Order"da, 2021'de ise "Law & Order: SVU"da yer aldı. "Person of Interest", "Blue Bloods", "The Deuce", "Bull", "The Way They See Us" gibi dizilerde de oynayan MacVittie ayrıca "Million Dollar Baby", "The Doors", "Fourth of July", "Stonewall" gibi filmlerde de rol aldı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)