The Flaming Lips'ten pandemi konseri: Müzisyenler ve seyirciler baloncukların içine girdi

The Flamig Lips herkesi şaşırtan bir pandemi önlemiyle özel konser verdi: Grup üyeleri ve seyirciler baloncukların içine girdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD’li müzik grubu The Flaming Lips, 11 Eylül’de çıkardıkları 6'ncı albümün ardından 13 Ekim’de ilginç bir konser performansı sergiledi.

Independet Türkçe'nin haberine göre, konserde hem grup üyeleri hem de seyirciler büyük baloncukların içine girdi. Grup, benzer bir performansı daha önce ünlü komedyen Jimmy Fallon’ın programında da sergilemişti.

Grubun üyelerinden Wayne Coyne planladıkları konserler açısından mekan kapasitelerinin binlerce kişiyi alacak şekilde tasarlanmış olmasına rağmen bolancuklarla bu mekanlara yüzlerce kişinin sığdırılabileceğini belirtti.

Coyne, CNN’e verdiği röportajda, “Küçük bir çizim yaptım… 2019’da bir gösteri sırasında The Flaming Lips’in resmini çizdim. Uzay balonundaki tek kişi bendim ve herkes normaldi. Sonra 2020 için başka bir çizim yaptım. Tam olarak aynı senaryo, ben bir balonun içindeyim ve diğer herkes de öyle” ifadelerini kullandı.