'The Exorcist' devam filminin vizyon tarihi belli oldu

Yeni The Exorcist filminin vizyon tarihi açıklandı. Yeni Exorcist üçlemesinin ilk filmi, 13 Ekim 2023’te izleyicilerle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye'de "Şeytan" adıyla gösterime giren korku klasiği “The Exorcist” filminin devamı çekilecek. Universal ve Blumhouse, yönetmenliğini David Gordon Green'in yapacağı korku serisinin ilk filminin 13 Ekim 2023’te vizyona gireceğini duyurdu. 

Kayıp Rıhtım'ın haberine göre, 1973 yılında çıkan ve aynı adı taşıyan orijinal film ile iki Oscar kazanan, korku sinemasının klasiklerinden biri haline gelen "The Exorcist", William Peter Blatty’nin 1971 tarihli kitabına dayanıyor. Hikâye, şeytan tarafından ele geçirilen genç bir kızın yaşadıklarına odaklanıyor. 

Universal Pictures ve Peacock, Ağustos 2020'de The Exorcist serine odaklı yeni bir üçleme yapmak için filmin haklarını yaklaşık 400 milyon dolar karşılığında aldıklarını açıkladı. Yeni seri, orijinal filmin bir devamı olarak hazırlanıyor. Burstyn, yeni gelen Leslie Odom Jr ile birlikte rolünü tekrar oynayacak. 

Etiketler the exco şeytan vizyon