The Crown geliyor: 'Prens William' ve 'Kate Middleton' belli oldu

2. Elizabeth'in hayatını anlatan ve izlenme rekorları kıran The Crown dizisinin yeni sezonunda Cambridge Dükü Prens William ve eşi Cambridge Düşesi Kate Middleton'ı canlandıracak oyuncular seçildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in tahttaki yıllarını anlatan Netflix dizisi The Crown'ın yeni çekilecek altıncı sezonunda Prens William ve eşi Kate Middleton'ı canlandıracak isimler belli oldu.

Kısa Dalga'nın İngiliz basınından aktardığı habere göre, dizinin altıncı ve final sezonunda Prens William'ın farklı yaşlarını iki farklı oyuncu canlandıracak. Kate Middleton rolünde ise 19 yaşındaki Meg Bellamy oynayacak.

Bellamy'nin ilk kez profesyonel oyunculuk yapacağı, seçmelere de kendi kendine çektiği kayıtları gönderdiği belirtildi. Ballamy, Kate Middleton'ın Cambridge Düşesi olmasından önce, müstakbel kocası Prens William'la tanıştığı St. Andrews Üniversitesi'ndeki öğrencilik yıllarını canlandıracak.

6. SEZON KASIM AYINDA YAYINLANACAK

Prens William'ın farklı yaşlarını ise yine ilk kez ekranda görünecek olan 21 yaşındaki Ed McVey ile 16 yaşındaki Rufus Kampa oynayacak.

Netflix daha önceden, ödüllü dizinin beş sezondan sonra son bulacağını duyurmuştu. Ancak dizinin senaristi Peter Morgan sonrasında "altıncı sezonun, hikâyenin zenginliği ve karmaşıklığı" açısından gerekli olduğuna karar verdiğini açıklamıştı.

Altıncı sezonda, Kraliçe 2. Elizabeth'in hükümdarlığını 2000'li yılların başlarına kadar taşıyacak ve Prenses Diana'nın ölümünden sonra İngiliz kraliyet ailesinde yaşananlara da yer verecek.

Rufus Kampa, Prens William'ın gençliğini canlandıracak ve annesinin ölümünü anlatacak bölümlerde oynayacak. Ed McVey ise prensin yetişkinlik yıllarını anlatan bölümlerde görünecek.

Kraliçe Elizabeth'in tahttaki yıllarına odaklanan ve kısmen kurgusal, kısmen gerçek olaylara dayanan The Crown dizisinin altıncı sezonu, Netflix'te kasım ayında yayınlanacak.