The Continental'dan fragman

Prime Video, John Wick'in öncesini anlatacak yeni dizi The Continental'in fragmanını paylaştı. Dizi, 22 Eylül'de izleyicilerle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sevilen aksiyon film serisi John Wick, dizi dünyasına taşınıyor. Prime Video, daha önce eylül ayında yayınlanacağını açıkladığı John Wick spin-off dizisi The Continental için kesin yayın tarihini dizinin fragmanı ile birlikte duyurdu. Continental: John Wick Dünyasından 22 Eylül'de Prime Video Türkiye'de izleyicilerle buluşacak.

1970'li yıllarda geçen üç bölümlük mini dizi, John Wick evreninin merkezindeki ikonik otelin ve suikastçıların başlangıç hikayelerini keşfe çıkarak, filmlerde Ian McShane'in canlandırdığı Winston karakterinin gençliğini, suikastçılar için güvenli bir sığınak yaratan bir otel işletmecisi olma yolundaki ilk adımlarını anlatıyor.

Winston'ın gençliğine Colin Woodell hayat verirken; Ayomide Adegun, film serisinde Lance Reddick’in canlandırdığı Charon rolünü üstleniyor. Dizide ayrıca Mel Gibson, Mishel Prada, Jeremy Bobb, Ben Robson, Jessica Allain ve Hubert Point-Du Jour gibi oyuncular rol alıyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)