'The Big Bang Theory' oyuncusu Kate Micucci kansere yakalandı

ABD'li oyuncu Kate Micucci akciğer kanserine yakalandı. Oyuncu "Gerçekten çok tuhaf çünkü hayatımda hiç sigara içmedim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Komedi dizisi 'The Big Bang Theory'deki 'Lucy' rolüyle tanınan oyuncu Kate Micucci, sosyal medya hesabından akciğer kanserine yakalandığını açıkladı. Geçirdiği ameliyatın ardından iyileşme sürecini anlatan 43 yaşındaki Micucci, "Akciğer kanseri ameliyatı olduğum için hastanedeyim. Hastalık erken aşamada teşhis edildi" ifadelerini kullandı.

Hayatı boyunca hiç sigara içmediğini belirten oyuncu, "Gerçekten çok tuhaf çünkü hayatımda hiç sigara içmedim. Bu yüzden sürpriz oldu ama sanırım bu da oluyor ve bu yüzden en iyi haber erken yakalamış olmaları. İyiyim" dedi. Hastalığın kan tahlilindeki yüksek çıkan bir değerle fark edildiğini anlatan Micucci, geçirdiği ameliyatı bir yolculuğa benzetti.

Kate Micucci sözlerini, "Muhtemelen birkaç hafta yavaş hareket edeceğim ancak sonra geri döneceğim" diyerek sonlandırdı.

ABD'li oyuncu, 2001 – 2010'da ekranlara gelen sitcom 'Scrubs'da 'Stephanie Gooch'u ve çizgi film uyarlaması 'Scooby-Doo'da 'Velma Dinkley' karakterini canlandırdı.