Ters şeride giren alkollü sürücü başka bir otomobile çarptı: 3 yaralı

Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde alkollü sürücünün ters şeride girerek başka bir otomobile çarptığı kazada 3 kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kırıkkale-Kırşehir karayolu 15'inci kilometresinde saat 23.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında Kırıkkale istikametine giden Zafer Ereğli'nin sürdüğü otomobil, ters yönden gelen Adnan Uçakan'ın sürdüğü otomobille kafa kafaya çarpıştı.

DHA'nın aktardığına göre çarpmanın etkisiyle tekeri kopan Uçakan'ın otomobil otomobili su kanalına düşerek durabildi. Kazada, sürücü Zafer Ereğli ile birlikte otomobilde bulunan Oğuzhan Öklüt ve Mustafa Oral yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye ambulans, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

DÖRT KEZ EHLİYETİNE EL KONULDUĞU BELİRLENDİ

Kaza ile ilgili başlatılan araştırmada sürücü Uçakan'ın 1,15 promil alkollü olduğu ve daha önce de 4 kez alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu tespit edildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (HABER MERKEZİ)