Teoman'dan 'Ben, zargana, deus ex machina' açıklaması: Bu ticari bir albüm değil

Teoman, son stüdyo albümüm olmasını düşündüğü, “Ben, zargana, deus ex machina”nın çıktığını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şarkıcı Teoman'ın yeni albümü 'Ben, Zargana, Deus Ex Machina' tüm dijital platformlarda dinleyicilerle buluştu. Teoman albümün temalarının, hızla geçen zamanın korkutuculuğu, geçmişe özlem, ölüm korkusu, hayattaki pişmanlıklar, gençlik hayalleri, aşkın imkansızlığı, depresyon gibi hissettiği şeylerden oluştuğunu açıkladı. 

Teoman, albümünü duyurduğu sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bugün son stüdyo albümüm olmasını düşündüğüm, 'Ben, Zargana, Deus Ex Machina' çıktı. Böylelikle diskografimi tamamlamış oluyorum. Bu albüm benim otobiyografik-konsept albümüm. Temalar, şu anda hissettiğim şeylerden oluşuyor: Hızla geçen zamanın korkutuculuğu, geçmişe özlem, ölüm korkusu, hayattaki pişmanlıklar, gençlik hayalleri, aşkın imkansızlığı, depresyon, geleceğin belirsizliğinden duyulan korku gibi temalar bunlar.

Bu albüm ticari bir albüm değil. Günümüzün ticari işlevi olan şarkılarından oluşmuyor ve biraz da zor bir albüm dinleyici için. Yine de beni şarkı yazarı olarak çok tatmin eden bir albüm."

'Ben, Zargana, Deus Ex Machina'nın video klibi de YouTube’da yayınlandı. Video, büyük ölçüde yapay zeka teknolojisi Midjourney’den faydalanarak yaratıldı.

Etiketler teoman yeni albüm