TEM’deki kazada kolu kopan motosiklet sürücüsü hastanede öldü

Kocaeli'de TEM Otoyolu'nda devrilen motosikletin, sürüklenip bariyerlere çarpan sürücüsü Ali Karaali kolu koptu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan sürücü kurtarılamadı.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, TEM Otoyolu'nda devrilen motosikletin bariyerlere çarpan sürücüsü Ali Karaali (41), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Karaali'nin arkasında yolcu olarak bulunan kuzeni S.K. (35) ise yaralandı. 

DHA'nın haberine göre kaza, öğle saatlerinde TEM Otoyolu'nun Kartepe ilçesi, İzmit Doğu Kavşağı mevkiinde meydana geldi. Ali Karaali'nin kullandığı motosikletle orta şeritte ilerlediği sırada, önüne çıkan TIR’ı solladıktan sonra direksiyon hakimiyetini kaybetti. Motosiklet devrilirken, sürücüsü Karaali ve arkasında oturan kuzeni S.K, asfaltta sürüklendi. Sürücü Ali Karaali bariyerlere çarpınca sol kolu koptu, yolcu olarak bulunan S.K. ise yaralandı. Motosiklet yaklaşık 100 metre sürüklenip, bariyerlere çarparak durdu. Çevredeki sürücülerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından özel bir hastaneye kaldırıldı. Karaali'nin kopan kolu da ambulansla hastaneye götürüldü. Çağrılan çekici ile motosiklet olay yerinden kaldırılırken, polis kazayla ilgili inceleme başlattı. 

HASTANEDE ÖLDÜ

Sürücü Ali Karaali, hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Kazada yaralanan kuzeni S.K'nin ise hastanedeki tedavisi sürüyor. Hastane morguna kaldırılan Ali Karaali'nin cenazesinin memleketi olan Sakarya'nın Akyazı ilçesine gönderileceği öğrenildi. (HABER MERKEZİ)