Televizyonda yayınlanan ilk şeytan çıkarma ayini film oluyor

NBC tarafından televizyonda yayınlanan ilk şeytan çıkarma ayini film oluyor. Film, yeni bir eve taşınan ve evin perili olduğunu keşfeden genç çift Ed ve Marsha Becker'ın hikâyesini anlatıyor.

The Exorcist, 1973.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Televizyondan yayınlanan ilk şeytan çıkarma ayinin filmi çekilecek. Yönetmenliğini Gary Fleder'ın üstleneceği "True Haunting" adındaki film, Edwin F. Becker'ın kendi başından geçen olayları anlattığı aynı adlı romanından uyarlanacak. 

Beyazperde'nin aktardığına göre, "True Haunting"in başrollerinde "True Detective", "Jessica Jones", "The Boys" gibi dizilerde ve "Captain Fantastic", "Blood Father" gibi filmlerde yer alan Erin Moriarty ile "The Twilight Saga: New Moon", "Stranger Things" gibi yapımlarda rol alan Jamie Campbell Bower yer alacak. Filmin oyuncu kadrosundaki diğer isimler henüz açıklanmadı. 

Çekimlerinin Sırbistan'da gerçekleştirileceği açıklanan film, yeni bir eve taşınan ve evin perili olduğunu keşfeden genç çift Ed ve Marsha Becker'ın hikâyesini ilk ağızdan anlatacak. NBC'nin haberleştirdiği ayin, 1971'de yayınlandı. 

"True Haunting"in 2023'te izleyicilerle buluşması planlanıyor.