HBO Max korona virüsüne rağmen Mayıs’ta açılacak

HBO dünyada alınan korona virüsü önlemlerini dinlemedi: HBO Max Mayıs ayında açılacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - WarnerMedia, yeni dijital platformu HBO Max için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. HBO Max, korona virüsü salgınına rağmen mayıs ayında açılacak. WarnerMedia’nın CEO’su John Stankey, salgın sürecinde yürüttükleri stratejileri açıkladı.

Çalışanların sağlığını ve güvenliğini her şeyin üstünde tuttuklarını iddia eden John Stankey, aldıklarını belirttiği önlemleri şu şekilde paylaştı: “Teknoloji ekiplerimiz benzersiz koşullar altında çalışıyorlar ve HBO Max’in lansmanının mayıs ayı için programa bağlı kalması adına yeni bir çalışma biçimine hızla adapte oldular ve pazarlama ekibi potansiyel abonelere yenilikçi yollarla ulaşma planlarını yeniden düzenlemek zorunda kaldı.”

HBO Max, Warner Bros. ve New Line gibi stüdyoların filmlerini ve bünyesinde barındığı televizyon kanallarındaki içerikleri bir araya getirecek. Ayrıca Friends, The Big Bang Theory, South Park gibi dijital platformların en çok izlenen dizileri, Joker ve Wonder Woman gibi DC filmleri, The Wizard of Oz ve Casablanca gibi Warner Bros. klasikleri, The Matrix ve The Dark Knight üçlemesi gibi unutulmaz filmler ve Game of Thrones, Watchmen, Euphoria gibi HBO dizileri de HBO Max’te yer alacak. (HABER MERKEZİ)

Etiketler dizi hbo hbo max