En iyi video dönüştürücü 2020: Wondershare UniConverter

Google Haberlere Abone ol

Teknolojik konularda hiç hayal kırıklığına uğradığınız oldu mu bilmiyorum. Yoğun bir hafta geçirdiniz ve haftasonu için dinlendirici bir çalma listesi dinlemeye karar verdiniz, Cuma akşamı müzikleri indirdiniz ve dans etmeye ve biraz zaman ayırıp Cumartesi gününü güzel geçirmeye hazırdınız. Ama ne yazık ki ertesi sabah müzik listesini çalmaya başladığınızda, hayal kırıklığı yaratan bir metin gördünüz: “… bu video formatı desteklenmiyor…”.

Video dosyası formatını bilgisayarınızla uyumlu olan bir formata dönüştürmek için güvenli bir yazılım bulamamış olabilirsiniz. Bunun için profesyonel video dönüştürücü programlarını kullanmalısınız. Bu uygulamaların bu arada yapabilecekleri çok şey var. Daha fazlasını öğrenmek için okumaya devam edin.

Wondershare Uniconverter

Herkesin denemesi gereken ideal bir video dönüştürücü istiyorsanız Wondershare Uniconverter programını kullanabilirsiniz. 2005 yılında başlatılan Wondershare Video Converter Ultimate, son 14 yıl boyunca en iyi video dönüştürücüsü haline geldi. Yazılım, video ve ses dosyası formatlarını uyumlu formatlara dönüştürmekten daha fazlasını yapan profesyonel ve güvenilir bir uygulamadır.

Wondershare Uniconverter, kullanıcılarının video/ses düzenleme becerilerini ve yaratıcılıklarını, öğrenmelerini ve geliştirmelerini sağlamak için kullanışlı özellikler ve işlevler ile programlanan çok yönlü bir uygulamadır. Windows, Mac OS ve aklınıza gelebilecek çoğu akıllı telefon modelleri dahil olmak üzere neredeyse tüm akıllı araç ve bilgisayarlarda kullanabilirsiniz. Çok fazla sabit disk alanı gerektirmez, yaklaşık 100 MB'tır, sık kullanılan popüler dosya formatlarını ve codec bileşenlerini barındırır ve bununla birlikte 10.000'den fazla web sitesinden video indirmenize olanak sağlar.

Wondershare Uniconverter ile aşağıdaki işlemleri verimli ve etkili bir şekilde yapabilirsiniz.

-Web'den tercih edilen video içeriğini indirme.

-İndirilen video dosyalarını çeşitli cihazlarda oynatmak için uygun dosya formatlarına dönüştürme.

-Video dosyalarını VR uyumlu araçlara dönüştürme.

-Düzenlemeler yapın ve videolara efektler ekleyin.

-DVD, CD ve Blu-ray disklere yazma ve kopyalama.

-Dönüştürücüdeki dahili medya sunucusu özelliği (DLNA) yardımı ile video dosyalarını cihazlara aktarma.

Uniconverter’ın Özellikleri

Bir video dönüştürücü seçerken, dikkat edilmesi gereken en önemli özellik işlevselliğidir. Bu durumda, Wondershare Uniconverter oldukça güçlü olduğu için başka program aramanız gerekmez. Daha iyi analiz için dört bölüme ayrılarak önemli fonksiyonlarına bakalım:

.

Video dönüştürme

Yazılımı almanızın temel nedeni video dönüştürme özelliğidir. Bu yazılımı yalnızca video dosyalarını dönüştürmek için değil, aynı zamanda ses ve görüntü dosyalarını dönüştürmek içinde kullanabilirsiniz. Eski ya da yeni olmak üzere çeşitli dosya formatlarını desteklemesi, diğer tüm dönüştürücülerden Üstün olmasını sağlar. Programın desteklediği medya formatları şunları içerir:

.

Yazılım ayrıca videoları 2D'den 3D'ye dönüştürmenize olanak tanır ve birden fazla dosyayı diğer video dönüştürücülerden 30 kat daha hızlı dönüştürmek için toplu dönüştürme özelliğine sahiptir.

.

Medya Dosyalarını İndir

Wondershare Uniconverter'ın bir başka bomba özelliği, çevrimiçi web sitelerinin URL'sini kullanarak medya dosyalarını indirmektir. 10.000'den fazla siteden sayısız medya dosyasını indirebilirsiniz. Bağlantıları ayarladıktan sonra, indirme işleminin bir gece boyunca yapılmasına izin verebilir ve görev sona erdiğinde bilgisayarı Kapat veya Uyku durumuna geçirme komutu verebilirsiniz.

Ayrıca, kaydedilmeden önce videoyu orijinal biçiminde kaydetmenize veya kaydetmeden önce istenen bir biçime dönüştürmenize olanak tanıyan bir otomatik dönüştürme seçeneği vardır. Download modülünde birçok başka etkinliğin yanı sıra, videoları MP3'e ve ekran kaydını da videoya dönüştürebilirsiniz.

Dosyaları DVD'ye ve Blu-ray Disklere Yazma

Uygulamanın arayüzünde, tüm yazma ve kopyalama işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir Yazma sekmesi vardır. En sevdiğiniz oynatma listesinin veya filmin bir kopyasını bir DVD'de oluşturun ve kalite, En Boy oranı ve TV Standardını seçin. Menü başlığından seçebileceğiniz ve kişiselleştirebileceğiniz yaklaşık 26 DVD şablonu vardır. DVD Yazma, Wondershare Uniconverter'da basit ve eğlencelidir. Uzun bir yazma listeniz varsa, bunların tümünü yazılmak üzere ekleyebilirsiniz, daha sonra bunları bir videoda birleştirebilirsiniz.

Videonuzu bir diske yazmadan önce düzenleyebilmeniz heyecan vericidir. Uniconverter ile altyazıları, efektleri, ses katmanını, filigranları ve bu tür düzenlemeleri ve video geliştirme görevlerini ekleyebilir, yapılan değişiklikleri kaydedebilir ve yazabilirsiniz.

Medya Dosyalarını Aktarın

Videonuzu veya ses dosyanızı dönüştürmeyi tamamladıktan sonra, bir USB veri kablosu ile çeşitli cihazlara aktarabilirsiniz. Bunu yapmak için önce Android telefonunda geliştirici seçeneklerini ve USB hata ayıklamasını etkinleştirin. Wondershare Uniconverter, Transfer arayüzünde bu işlemi yapma konusunda size bir rehberlik sağlar.

İLANDIR.