En Kaliteli Stüdyo Ekipmanlarında Yonka Müzik Market İmzası

Google Haberlere Abone ol

Ses Kartı

Günümüzde evde ses kayıtları yapmak çok popüler hale gelmiş, binlerce amatör ses sanatçısı türemiş ve buna uygun olarak ses kartı üretilmeye başlamıştır. Mikrofonlar olsun, hoparlörler olsun, mikserler olsun kullanıcıların bu tip taleplerine göre şekillense de buna ses kayıt işi yapanların olmazsa olmazları stüdyo ses kartı da eklenmelidir. Eğer ses kartınız yoksa istediğiniz kadar kaliteli bir ses sistemi kurun yine de beklediğiniz verimi alamayacak, kayıtlardaki o pürüzlerden her daim rahatsız olacak ve lezzetsiz deneyimler yaşayıp mutsuz kullanıcılar haline geleceksinizdir. Harici Ses kartları kullanıldıkları alanlara göre giriş seviyesi ve yahut profesyonel olarak üretilmektedir. Başlıca önerdiğimiz markalar Lastvoice ve midex olsa da buna birçok üretici firmayı da ekleyebiliriz. Sadece ses kartı yetmez ben komple ses kayıt sistemi kuracağım diyenlerdenseniz de Yonka’nın internet sitesinden setlere göz atabilir, uzman kadrosundan bilgi alabilir ve kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Tüm Ses Kartlarını İncelemek İçin https://www.yonkamuzikmarket.com/ses-kartlari

Midi Klavye

Midi klavye, bir çok stüdyoda kullanılan ve olmazsa olmaz dediğimiz ekipmanların başında gelmektedir. Çok büyük bir orkestra kurmayacağım, evde kendi çapımda bir müzik stüdyom olsun diyenlerdenseniz eğer midi klavyeler tam size göre olacaktır. 25 tuşludan 61 tuşluya kadar olan seçenekleri ve her bütçeden kullanıcıya hitap eden fiyat yelpazesiyle midi klavyeler, müzik zevkini bir ileri seviyeye çıkarmak isteyenler için üzerinde yerine göre ses efektli, yerine göre drum kitli, yerine göre de mikserli seçenekleriyle karşımıza çıkmaktadır. Özellikle taşınabilirlik ve bağlantı azlığı nedeniyle sizi kablo yoğunluğundan da kurtaran midi klavyelerin öncü üretici firmaları Korg, Yamaha, Nektar, Novation markalarıdır. Geniş bir fiyat yelpazesiyle de her bütçeden kullanıcıya hitap eden kategorilerden bir tanesidir.

Tüm Midi Klavyeleri İncelemek İçin https://www.yonkamuzikmarket.com/Midi-Klavye

Referans Monitörü

Referans monitörü, sesi daha yalın, doğasına daha yakın bir şekilde refere edilerek kullanıcısına ulaştıran monitörlere denir. Üstelik ses sanatçılarının performansları sırasında kendilerini binlerce kişiye hitap ettikleri konser alanlarında daha pürüzsüz ve ne bir şekilde duymalarını sağlar. Bu ahenk ve akustik için çok önemli bir detaydır çünkü sanatçının kendini net duyması demek, karşısında kendisini dinleyenlere daha leziz bir performans sergilemesi demektir. Stüdyo monitörü, bir kayıt stüdyosu için oldukça önemli bir ekipmandır. Keza ortaya çıkan performansları duyabilmek için daha iyi bir referans yoktur. Başlıca üretici firmaları Midex, Mackie, Yamaha, JBL gibi alanlarında öncü firmalardır. Fiyat yelpazesi bağlamında ise genelde ses çıkışlarını yüksek istedikleri için mp3 çalar ve yahut pc gibi ortamlarda kullanılamayan referans monitörler, diğer hoparlörlere nazaran daha üst fiyatlara sahiptirler.

Tüm Referans Monitörlerini İncelemek İçin

https://www.yonkamuzikmarket.com/studyo-hoparlorleri

İLANDIR.