Paykasa Nedir? Nasıl Kullanılır?

Google Haberlere Abone ol

Son yılların popüler elektronik para hizmeti paykasa, online ödemelerde kullanılan ön ödemeli bir nakit ödeme aracıdır. Kredi kartı olmayan veya kredi kartı bilgilerini internet ortamında paylaşmaktan kaçınan müşterilerin kullandığı hızlı ve kolay bir ödeme sistemidir. 16 haneli bir kod dizilimiyle şifrelenen paykasa sanal kart içerisine, kullanıcılar istedikleri tutarda Euro para biriminde bakiye yatırabilmektedir. Günlük Euro kuruna göre dilediğiniz miktarda paykasa kart satın alabilirsiniz.

İnternet alışverişlerinin sıklık kazandığı günümüzde, online ödemeleri kolay ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilmenin yolu paykasa'dan geçiyor. Kişisel bilgilerinizi paylaşmadan internet üzerinde özgürce alışveriş hakkı sunan paykasa, her gün daha çok teknolojik gelişmeyi bünyesinde barındıran ön ödemeli bir sanal kartdir.

Paykasa Para Yatırma

İnternet alışverişlerinde kullanabileceğiniz ödeme kartı paykasa ile alışveriş için öncelikle  "paykasa para yatırma" işlemlerini gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Yalnızca iki dakikanızı ayırarak paykasa sahibi olabilmeniz mümkün. Hızlı ve kolay bir şekilde paykasa para yatırma için yapılacak işlemler ise oldukça basit.

Paykasa sahibi olmak veya paykasa para yatırma işlemleri için 7/24 kullanabileceğiniz Havale/EFT gibi ödeme yöntemleri kullanılmaktadır.

Ödemeniz Türk Lirası olarak alınıp, kartınızda Euro kuruna çevrilecektir. Satın alma işlemi tamamlandıktan sonra ödemenize karşılık, 16 haneli dijital kod oluşturularak saniyeler içerisinde Canlı Destek ekibi tarafından size SMS iletilir , İşlemler tamamlandıktan "paykasa kodu geçen" tüm sitelerde kullanabilirsiniz.

Paykasa Para Çekme

Paykasa’ya yatırdığınız tutar ile alışveriş yapmaktan vazgeçtiniz veya hiçbir sebep olmadan paranızı geri çekmek istiyorsunuz, o halde yapmanız gereken işlemler oldukça basit. Paykasa müşterilerine her talepte güven ve esneklik sağlıyor. Paykasa para çekme için yapılacak işlemler ise ;

• Paykasa bozum sayfasından sanal kartınıza ait 16 haneli kod bilgisi ve iadenin gerçekleştirilmesini istediğiniz banka bilgilerini canlı destekten bildiriniz.

• Ardından Canlı destek ekibimiz paykasa para çekme talebinizi işleme koyarak, talep ettiğiniz tarihli mevcut Euro kuru üzerinden iadenizi belirtmiş olduğunuz banka hesap numaranıza 5 dk içinde gerçekleştirecektir.

Tüm sorularınız için müşteri temsilcilerimiz 7/24 hizmet vermektedir. Sayfanın sağ alt köşesinden canlı destek ekibimizle anlık iletişim sağlayabilirsiniz.

Paykasa Nasıl Alınır?

Kullanıcıya internet ortamında gizlilik ve güvenlik sağlayan elektronik para hizmetini satın alabilmek için öncelikle, Bir dakika içerisinde üyelik işlemlerini tamamlayabilir ve ana sayfadan dilediğiniz miktarda ve tutarda paykasa satın alabilirsiniz

Paykasa kart tutarı ve adetini seçtikten sonra, Canlı Destek ekibiyle iletişime geçerek paykasa.org banka hesap bilgilerini talep etmeniz gerekmektedir. Canlı destek ekibimiz tarafından verilen banka hesap numarasına, havale işlemini gerçekleştirdikten çok kısa bir süre sonra ise paykasa kullanım kodunuz tarafınıza iletilecektir.

Paykasa Alabileceğiniz Kart Tutarları

Paykasa kart fiyatları, tüm ön ödemeli kartlarda olduğu gibi Euro kuru üzerinden her gün güncellenmektedir. Euro kurunda ani değişikliğin gözlemlendiği dönemlerde, saatler içerisinde dahi fiyatlarda değişiklik görülebilmesi mümkündür. Günlük kur artışı doğrultusunda yatırmış olduğunuz tutar, o günün Euro kuru üzerinden hesaplanır ve önceden yatırdığınız miktarlar paykasanızda değer kazanır. Düşüşlerde ise paykasa tutarınız, günün Euro kuru üzerinden değer kaybetmektedir.

Paykasa Türkiye Resmi Reselleri Kimdir?

İnternet ortamında yapılan alışverişlerde, pek çok şüpheli işlem ( kayıp, çalıntı, dolandırıcılık vb. işlemler) kullanıcıların gözünü korkutmaktadır.

7/24 kesintisiz hizmet ve müşteri memnuniyeti garantisi sunan https://www.paykasa.org , sektörün en güvenli Türkiye Resmi sitesidir.

İLANDIR.