Resmim.net - Ücretsiz Resim Yükleme ve Barındırma Sitesi

Google Haberlere Abone ol

Cep telefon, tablet veya bilgisayarlarınızda yer alan fotoğraflarınızı düzenli bir yerde tutmanızı sağlamak için resmim.net sitesini kurduk. Elektronik cihazlarınızda bulunan resimleriniz için, cihazlarınızın kırılma, çalınma ve yanlışlıkla silinme durumlarına karşı resimlerinizi sistemimize yükleyerek istediğiniz an kontrol edebilirsiniz. Sitemize ücretsiz üyelik oluşturarak resim yükle sekmesini tıklayabilir, JPG, PNG, GİF uzantılı resimlerinizi anında sistemimize yükleyebilirsiniz. Son derece güvenilir olan sitemizde sizin üye sayfanızda resimlerinizi saklamaktayız. Maksimum 20 MB boyutuna kadar olan URL ve bilgisayar dosyalarınızda bulunan resimlerinizi sitemize yükleyerek güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz.

Resimlerinizi Sorunsuz Saklayın

Sitemize yüklediğiniz resimlerinizi dilediğiniz her an sitemize üye şifrenizle giriş yaparak kontrol edebilir, silmek istediğiniz resimleri silebilir veya yeni resimler yükleyebilirsiniz. Resmim Net sitemize yüklediğiniz tüm resimler sitemizde size özel bir şekilde barındırılmakta ve kimse ile paylaşılmamaktadır. Size özel olan, farklı kişilerin telefon veya bilgisayarınızda görmesini istemediğiniz resimleri sitemize yükleyerek istediğiniz kadar saklayabilirsiniz. Sitemize giriş yaparak resimlerinize eklemeler yapabilir ve istediğiniz zaman resimlerinizi silebilirsiniz.

Resim Yüklemek

Farklı sebeplerden dolayı cep telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan silinme riski oluşabilecek olan, size özel hatırası olan veya özel anlamları bulunan resimlerinizi 20 MB boyutunda ve GİF, JPG ve PNG uzantılarına sahip olması koşuluyla sitemize yükleyebilirsiniz. Sitemizin resim yükleme kurallarına uygun olan tüm resimlerinizi sitemize yükleyebilir ve kaybolma ya da çalınma gibi durumlardan korunmasını sağlayabilirsiniz.

İLANDIR.