Neden Shrink paketleme?

Shrink paketleme sadece iki şey gerektiren kolay bir işlemdir - doğru tipte plastik ambalaj ve ısı. Doğru materyaller ile sahip olduğunuz her şeyi su geçirmez ve hasarlara karşı dayanıklı hale getirebilirsiniz. Boyut sınırlaması olmadığı için, en zorlu eşyalarınızı bile korumanın bir yolu vardır.

Google Haberlere Abone ol

Shrink ambalajlamanın tüm avantajlarını duymuş olabilirsiniz. Shrink paketleme ile ürünün boyut veya şekli fark etmeksizin etrafı plastik bir film ile sarılabilir. Daha sonra makina aracılığıyla ısı, plastiğin büzülmesine neden olan yüzeye uygulanır. Ürünü sarmak için çeşitli yöntemler mevcut. Küçük çaplı ürünler için ısı tabancası kullanılabilirken diğer ürünler için uzunluğu ayarlanabilen cihaza yerleştirilir. Shrink makinası ile daha büyük ürünleri aynı anda hem sarma hem ısıtma hem de mühürleme işlemini aynı anda yapabilirsiniz. Bu da hem zamandan hem de iş gücünden büyük bir tasarruf anlamına gelir.

Shrink paketlemenin avantajlarına geçmeden önce, paketleme makinaları hakkında genel bilgiye sahip olmak için https://www.maripak.com/paketleme-makinesi/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

SHRİNK PAKETLEMENİN AVANTAJLARI

Shrink ambalajlamanın çeşitli sektörlerde uygulanabirliği var. Kullanımı kolay olmakla birlikte aynı zamanda çok çeşitli faydalar sunar.

KORUMA

Ürüne ısı işlemi uygulandığında, sızdırma konusundaki tüm ihtimaller ortadan kaldırılmış olur. Böylece ürünün içeriği tamamen korunur. Ürün paketlendikten sonra artık toz, kir veya nemin neden olabileceği hasara karşı güçlüdür. Hatta ürünlerin güneşin zararlı ışınlarından korunabilmesi için bazı makinalar aracılığıyla UV koruması dahi uygulanabilmektedir.

DAYANIKLIK

Shrink ambalajı çok sağlam ve dayanıklı bir plastikten üretilmiştir. Yırtılması veya delinmesi zordur. Ayrıca güneşte veya aşırı soğuk olduğunda kırılganlaşmaz veya hasar görmez.

PRATİK

Shrink paketleme makinaları alanı en az kaplayacak şekilde tasarlanmıştır. Makina, kutular gibi ek hacimli materyaller kullanılmadan birbirine yakın parçaları bir arada tutar. Böylece hem depolamada hem de taşımada tasarruf edilir.

MARKALAŞMA

Shrink makinası ile ürünlerinizi tanıtan renkler, kelimeler, resimler ve logolarla tasarlamalar yapabilirsiniz. Üretimden son kullanıcıya ulaşıncaya kadar ürününüz aslında sadece plastikle sarılmamış, markanızla sarılmış hale gelecektir. Böylece marka bilinirliğinizi artırabilir ve müşterileriniz için daha görünür hale gelebilirsiniz.

Shrink paketleme sadece iki şey gerektiren kolay bir işlemdir - doğru tipte plastik ambalaj ve ısı. Doğru materyaller ile sahip olduğunuz her şeyi su geçirmez ve hasarlara karşı dayanıklı hale getirebilirsiniz. Boyut sınırlaması olmadığı için, en zorlu eşyalarınızı bile korumanın bir yolu vardır. Shrink paketleme sektöründeki yenilikleri ve gelişmeleri takip etmek için en iyi hizmeti sunan Maripak’ı takip edebilirsiniz.

İlandır.