Bir ürün almadan önce bir kullanana danışmakta fayda var

Aradığınız ürünü satın almadan önce tüm yönleri ile inceleyebilir, o ürün hakkında yapılmış gerçek yorumları okuyabilir ve kullananlara yönelik sorular yöneltebilirsiniz. Hatta dilerseniz sitede bulunmayan – sizin de bilgi bulmakta zorlandığınız bir ürün hakkında araştırma talebinizi yönelterek yazar ekibi tarafından en kısa sürede eklenmesini isteyebilirsiniz

Google Haberlere Abone ol

İnternet dünyasındaki gelişmeler, kullanıcıların bilgiye daha hızlı erişmesini kolaylaştırmıştır. Son yıllarda bilgiye kolay erişebilmemizden dolayı artan ürün araştırma kolaylığı ile birlikte ürünleri kullananlar ve ürünü kullanmadan önce araştırarak satın almak isteyenler arasındaki bilgi alışverişi oldukça artmış ve bu bilgi alışverişine aracı olan birçok internet sitesi yayına başlamıştır.

Bu sitelerden bazıları başarıya ulaşırken bazıları ise kullanıcıların taleplerine yanıt verememiş ve zamanla yerlerini koruyamamışlardır, kullanıcı trendlerini iyi analiz eden ve bu taleplere kısa sürede yanıt veren en bilinen sitelerden biri olan kullananlar.com.tr sitesi, Türkiye’de, 5 yıldan uzun süredir doğru ve tarafsız olarak gerçek kullanıcı yorumlarını ulaştırmaya devam etmektedir. Uzman editörleri ile sektördeki ürünlerin tanıtımlarını okuyarak doğruluğunu araştırmakta ve gerçek özelliklerini, yararlarını, olumlu ve olumsuz yönlerini ortaya koyarak bu bilgileri araştırma yapan kişilerle paylaşmaktadır. Kullanıcılar ile güven üzerine oluşturulan bağ ile gün geçtikçe kullanıcıların yazdığı yorumlar çoğalmakta, artan güven ile birlikte sitenin güvenilirliği sağlamlaşmaktadır. Sitede besin takviyelerinden saç şekillendirme cihazlarına, güneş kremlerinden, makyaj malzemelerine dek pek çok kategoride toplam 7 bine yakın ürünün gerçek ürün bilgilendirmeleri yapılmıştır. Söz konusu sayı uzman editörler tarafından her gün arttırılmakta olup her yeni tanıtımı yapılan ürün hakkında binlerce kullanıcı ve kullanıcı adayı sitede bir araya gelerek kendi görüşlerini paylaşmaktadır. Böylece ürünü gerçekten kullanan bireylerin yorumları ile o ürünü araştırarak satın almak isteyen bireylerin yorumları eş zamanlı olarak bir araya gelmekte ve en doğru bilgiye ulaşma imkanı sunulmaktadır.

Toplam altmış ürün kategorisine ayrılan sitede binlerce ürünün tanıtımı, içerik bilgileri, formülleri, yan etkileri, olumlu – olumsuz faydaları güncel fiyat bilgisi ile yer almaktadır. Her ay yüzbinlerce ziyaretçi alan bu güvenilir site aynı zamanda tıbbi cihazlar, medikal ürünler, ilaçlar kategorilerinde de ilgili mevzuatlara uygun olarak bilgi vermektedir. Böylece satın almadan önce ürün veya ilaç hakkında tüm verilere kolayca ulaşabilir, kendi cilt tipi, saç tipi – saç rengi ve diğer tüm ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak kendinize özel ürünlere ulaşma imkanını tanımaktadır.

Aradığınız ürünü satın almadan önce tüm yönleri ile inceleyebilir, o ürün hakkında yapılmış gerçek yorumları okuyabilir ve kullananlara yönelik sorular yöneltebilirsiniz. Hatta dilerseniz sitede bulunmayan – sizin de bilgi bulmakta zorlandığınız bir ürün hakkında araştırma talebinizi yönelterek yazar ekibi tarafından en kısa sürede eklenmesini isteyebilirsiniz.

Ürün kullananlar – kullanmak isteyeler – ürünü araştıranlar arasındaki bağın sağlam olmasına oldukça önem verilmektedir, bu nedenle, ürünlerin resmi üretim – dağıtım – satış – klinik deney ve test sonuçları – bilimsek araştırma raporları – sertifikaları – helal üretime tabi tutulup tutulmadığına dek detaylı bir araştırma yapmakta olduklarını gözlemleyebilirsiniz.

İnternet dünyasında çığ gibi büyüyen ancak hiçbir resmi evrakı olmayan ürünlerin gerçek yüzleri geniş bir araştırma ağı ile gün yüzüne çıkartılmaktadır. Özellikle sosyal medya hesapları aracılığı ile satılmaya çalışılan veya bir ürün için onlarca site açılarak – her sitenin aynı görsel ve yazı metinlerine sahip olduğunun gözler önüne serilmesini sağlayan kullananlar.com.tr, bu tür ürünlerin gerçek özelliklerini araştırarak, tarafsızca eklemekte ve satın alıp – almama kararını kullanıcı adaylarına bırakmaktadır. Toplumsal sağlık bilincinin yükselmesini de amaçlayan bu site, her ürüne yer vererek sadece sosyal medya üzerinden satış yapan ürünler hakkında doğru ve tarafsız bilgilendirme yapma amacındadır.

Sizler de doğru, tarafsız ve güvenilir kullanıcı yorumlarına bu siteyi ziyaret ederek ulaşabilir, değerli yorum ve önerilerinizi siteye bırakabilirsiniz.

İLANDIR.