Spotify Lite hayal kırıklığına uğrattı

Iphone'nun en popüler uygulamalarından Spotify Lite, küçülme sebebiyle büyük kayıplar yaşıyor. En son gelen sürümle birlikte çevrimdışı müzik dinleme özelliğini kaldırdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Popüler uygulamaların 'Lite' sürümleri kullanıcıların internetten tasarruf etmesini veya batarya ömrünü daha da uzatması için yayınladı. Ancak kullanıcılar 'Lite' sürümlerinde sorun yaşıyor.

Spotify Lite çok büyük eksiklerle sürüm gerçekleştirdi. 100 MB'lık yükleme dosyasının 15 MB'a düştüğü sürüm büyük kayıpları da beraberinde getirdi.

Örneğin Spotify'ın olmazsa olmaz özelliklerinden biri olan çevrim dışı müzik dinleme özelliği, Spotify Lite sürümünde yer almadı. Burada da amaç kullanıcıların internette veri tüketimi konusunda tasarruf etmesi oldu. Ayrıca uygulama içerisinden yüksek çözünürlüklü oynatma özelliği de kaldırıldı. Hafif sürümde eksik olan bir diğer özellik ise kablosuz ses cihazlarıyla iletişimi sağlayan Spotify Connect özelliğiydi.

Bunun yanı sıra Spotify'ı Premium hesabıyla kullananların da tam anlamıyla uygulmayı verimli kullanamadı. Zira kısıtlamalar nedeniyle Premium üyelerinin dahi açamadıkları içerikler söz konusu oldu. (DHA)

Etiketler iphone Spotify Lite