Apple'dan Türkiye'ye 'destek'

Apple Destek artık Türkiye'de. Uygulama sayesinde kolayca Apple ile iletişime geçebilir, rahat bir şekilde halledebilirsiniz.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Apple tarafından ilk olarak Kasım ayında ABD’de iPhone ve iPad için sunulan resmi Destek uygulaması, artık aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 18 ülkede kullanıma açıldı.

Apple Destek (Apple Support) uygulaması, şirketin sunduğu en iyi seçeneklere yönelik kişiselleştirilmiş bir kılavuz. Ürününüz için uyarlanmış yanıtları ve makaleleri bulabildiğiniz uygulama, aynı zamanda bir uzmanla hiç vakit kaybetmeden telefon aracılığıyla görüşmenizi, sohbet etmenizi veya e-posta ile irtibat kurmanızı ya da geri arama için uygun olduğunuz bir zamanı da belirtmenize olanak sağlıyor.

Uygulama, bir Apple Store’dan veya yakınınızdaki bir Apple Yetkili Servis Sağlayıcısı’ndan onarım hizmeti almanız için de yönlendirmeler sunuyor. Bu anlamda uygulamanın, iOS kullanıcılarının Apple’ın destek sistemiyle hızlı ve kolay bir biçimde etkileşime geçmenin pratik bir yolu olduğunu söylemek mümkün.

Apple Destek uygulamasının destek sunduğu diğer ülkeler şu şekilde sıralanıyor; Avustralya, Belçika, Kanada, Fransa, Almanya, Hong Kong, İrlanda, İtalya, Japonya, Lihtenştayn, Makau, Meksika, Hollanda, Singapur, İspanya, İsveç, İsviçre, Birleşik Arap Emirlikleri ve ABD.

Apple Destek uygulamasını kullanmak için iOS 9 ve üstü sürüme sahip olmanız gerekiyor. (Kaynak: Shiftdelete)