Sosyal medya için tek çare: VPN

İnternet kısıtlamaların önüne geçmek için birçok VPN servisi bulunuyor.Peki ama sizin için en uygun VPN uygulaması hangisi?

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Her ne kadar yoğun bir internet kısıtlamasına gidilmiş olsa da internetin çok büyük bir bölümüne hemen hemen her cihaz ile erişmek hala mümkün. Kısıtlamalardan dolayı ulaşamadığınız siteleri ziyaret edebilmenizi sağlayacak en iyi VPN uygulamalarını sizler için bir araya getirdik.

Opera Free VPN

Dünyanın en çok kullanılan internet tarayıcılarından biri olan Opera, limitsiz ve engelsiz internet kullanımı için Opera VPN uygulamasını yayınladı. Bu uygulama hız sınırlaması yapmadığı için rakiplerinin bir adım ötesinde bir performans sunuyor.

ZenMate

Oldukça hızlı olan ZenMate VPN uygulaması ücretsiz olarak deneme sürümü sunuyor. ZenMate VPN hem internetteki sansürü ortadan kaldırıyor hem de zararlı yazılım ve reklamları otomatik olarak engelliyor.

Not: Windows, Mac, Android ve iOS platformlarında yer alan ZenMate uygulamasında hız için Bulgaria lokasyonunu seçmenizi öneririz.

SuperVPN Free VPN Client

Google Play Store'daki en başarılı ücretsiz VPN servislerinden biri şüphesiz ki Super VPN. Programın ücretli versiyonu hız limitsiz kullanım sunarken, ücretsiz versiyonu saat süreli olarak kullanılıyor. Saat süresi dolunca programı kapatıp açmanız yeterli olacak!

Hideninja VPN

Verilerinizi gizli tutarak tüm internete erişebilmenize olanak sağlayan Hideninja VPN, görsel açıdan da oldukça başarılı bir arayüze sahip.

Hotspot Shield VPN

En popüler VPN uygulamalarından olan Hotspot Shield VPN, daha önceden masaüstünde sergilediği başarıyı, şimdi mobil cihazlara taşıyor.

Hem güvenli hem de kolay kullanıma sahip Hotspot Shield VPN, başarılı bir arayüzle geliyor.

TunnelBear VPN

Kullanımı benzerlerine kıyasla biraz zor olmasa da, alıştığınızda bırakamayacağınız TunnelBear VPN uygulaması, popüler VPN uygulamalarından biri.

Harita görünümü ile farklı ve eğlenceli bir kullanım sunan TunnelBear VPN uygulaması, tüm cihazlarda kullanılabiliyor.

Hola VPN

Hola VPN, kullanabileceğiniz en iyi VPN uygulamalarından biri.

Her uygulama için ayrı ayrı ayarlamalar yapabileceğiniz Hola VPN, hafif çalışma yapısı ile dikkat çekmesinin yanı sıra ücretsiz olması ile kullanıcılarını oldukça memnun ediyor. (Kaynak:Shiftdelete)