'Note 7'ler sabote mi edildi' sorusu cevap bulacak

Samsung'un patlayan telefonu Note 7'yle ilgili sabotaj ve diğer iddiaların tam cevabını bulmak üzere yapılan çalışmalar sonuçlanmak üzere. Şirketin yakın zamanda bu konuda net bir açıklama yapması bekleniyor

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Samsung'a yakın haber sitelerinden SamMobile'da yer alan habere göre, geçtiğimiz ayların en önemli olaylarından biri olan Samsung Galaxy Note 7 kriziyle ilgili sona gelindi. Şirket önümüzdeki haftalarda araştırma ve soruşturma sonuçlarını açıklayabilir.

Samsung, çoğalan patlama vakaları sebebiyle önce Note 7'leri piyasadan toplayıp kusurları giderilerek yeniden piyasaya sürmüştü. Patlama olaylarının devam etmesi üzerine Note 7 modelinin üretimini ve satışını tamamen durdurmuştu. Patlama sebebiyle ilgili henüz açıklanmış bir sebep yok.

Şirkete yakın kaynakların verdiği bilgiye göre Samsung, Amerika Birleşik Devletleri'nde ve Güney Kore birkaç ürün güvenliği ajansıyla çalışmalar yürütüyor. En başta birinci suçlu olarak görülen pillerin tek başına bu problemin kaynağı olmadığı düşünülüyor.

Mart ayında Galaxy S8 ürününü tanıtmadan önce Samsung'un hedefi, tüketicilerin aklında cihaz güvenliğine dair bir soru işareti bırakmamak.

Etiketler Samsung Note 7