Tasarımı değiştirilebilen telefon Moto Z

Saniyeler içinde farklı bir tasarım ve işleve bürünebilen Moto Z bugün görücüye çıktı. Lenovo’nun yeni modeli, Moto Modları sayesinde projektör, fotoğraf makinesi ve müzik setine dönüşebiliyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Lenovo’nun bundan böyle telefon ürünlerini Motorola markasıyla çıkaracağının duyurulmasından sonra, Moto serisi telefonlara hız verildi. Markanın yeni modeli Moto Z’deki Moto Mod’lar sayesinde kullanıcılar kendi telefonlarını ihtiyaçlarına göre tasarlama ve kullanma imkanı sunarken yeni bir kategorinin de temeli atılıyor. Tek “tık” ile ana gövde ile birleşen Moto Z akıllı telefon modları yenilikçi manyetizma sistemiyle farklı bir kullanım deneyimi sunuyor.

moto-z

Askeri uçaklarda kullanılan alüminyum ile paslanmaz çelik kullanılarak üretilmiş olan telefon hem dayanıklı hem de daha ince. Telefon 5,2 mm inceliğe sahip ve 5,5 inç boyutunda ekranı Quad HD AMOLED teknolojisini kullanıyor. Qualcomm SnapdragonTM 820 işlemci ve 4 GB RAM’le gelen telefon 32 GB veya 64 GB dahili hafıza seçenekleriyle sunuluyor. microSD desteğiyle telefon depolamasını 2 TB’a kadar yükseltmek mümkün.

İHTİYAÇLARA GÖRE TASARLANIYOR

Tanıtılan yeni Moto Mod’ları sayesinde Moto Z cihazını ihtiyaçlara göre yeniden tasarlamak mümkün olacak. 80 desibele kadar ses verebilen iki adet 3W’luk hoparlörden oluşan JBL SoundBoost Hoparlör modu ile yüksek ses ve kalitede stereo müzik dinlenebilecek. Kendi bataryası sayesinde 10 saate kadar kesintisiz müzik sağlayabilecek.

Insta-Share Projektör modu ile telefonunu 70 inçlik sinema ekranına çevirmek de mümkün olacak. 2200 mAh’lik bataryasıyla Incipio offGRID Ek Batarya sayesinde akıllı telefonuna 22 saate kadar pil ömrü eklemek mümkün.

Hasselblad True Zoom ise tüm dünyada fotoğraf meraklılarının akıllarını başından alan Moto Mod’u olarak karşımıza çıkıyor. 10x optik zoom ve Xenon flaşla gelen ek modülle fotoğraf ve video kalitesi artırılabiliyor.

Etiketler Motorola Lenovo Moto Z