Oyun klasiği Solitaire cep telefonunda

İlk PC'lerden bu yana Windows işletim sisteminin vazgeçilmez oyunlarından Solitaire'in cep telefonu uygulaması çıktı. Standart oyun sevmeyenlerin bile mutlaka oynadığı bu oyunu artık iPhone ve Android telefonlarda oynamak mümkün olacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Basit grafiklerine rağmen Windows bilgisayarların vazgeçilmez oyunlarından biri olmayı başarmış Solitaire, ilk defa farklı platformlarda yayımlandı.

Boş zaman öldürme oyunu olarak ön yapan Solitaire, özellikle masabaşı işi yapanlar ve oyun dünyasına uzak yaşlılar için adeta bir kurtarıcı olmuştu. Microsoft'un Windows için geliştirdiği oyunlar arasında en çok tutan oyun olarak milyonlarca kullanıcıya ulaştı. 25 yıldan uzun süredir oynanan Soliraire, tüm zamanların en çok oyunu olma ünvanını hiç kaptırmadı.

Microsoft, mobil uygulama koleksiyonu için FreeCell, Klondike, Spider, Pyramid ve Tripeaks olmak üzere 5 klasik Solitaire oyunun tek bir uygulama içinde sunuyor.

iOS ve Android uygulaması olarak sunulan Microsoft Solitaire Collection, ücretsiz fakat ek özellikleri için 1,99 dolar ödemek gerekiyor.

Bağlantılar: iOS için Sloitaire, Android için Solitaire