Aldatan karısını drone'la yakaladı!

Drone'ların kullanım alanı yeni örneklerle zenginleşiyor. Çocuğunun okula gidip gitmediğini drone'la gözetleyen babadan sonra; kendisini aldattığından şüphelenen bir koca, karısını drone'la takip edip olanları kameraya aldı ve YouTube'da yayımladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Teknolojinin hayatın içinde kullanım alanları insanlar tarafından çeşitlendiriliyor. Drone'ların eğlence haricinde profesyonel fotoğraf ve video çekiminin yanı sıra, savaşlarda da düşmana saldırı amaçlı kullanıldığı birinen bir gerçek. Teslimat aracı olarak da kullanılan drone'lar, ABD'de son derece ilginç bir amaçla kullanıldı. Eşinin kendisini aldattığından şüphelenen bir adam, takip için drone kullandı. Drone üzerindeki kamera ile gökyüzünden kayıt yapan adam, acı gerçekle teknoloji sayesinde göz göze geldi.

Popüler sosyal paylaşım sitesi Reddit'te konuyla ilgili başlık açan "Ugleee" kullanıcı adlı kişi, şüphelerini gidermek için bu yola başvurduğunuz yazmış. Evinin yakınlarında hazır halde beklettiği drone'la eşini takibe almış. Eşinin işe giden yoldan saptığını görünce merakı artmış. Sonrasında bir erkeğin otomobiline bindiğini görmüş ve kaydetmeye devam etmiş.

YouTube'a yüklediği videoda, drone ile kaydettiği videoyu gösteren Ugleee, bir yandan da sinirlerine hakim olamayarak bağırıyor ve çevresindeki eşyaları tahrip ediyor.

Etiketler Takip drone aldatma