Silindir tasarımlı masaüstü bilgisayar

Note 7 fiyaskosunun etkileriyle bunalan Samsung'un diğer birimleri işlerine normal haliyle devam ediyor. Şirketin bilgisayar bölümü, radikal tasarımlı yeni bilgisayarları ArtPC Pulse'u ilk defa gün yüzüne çıkardı. Bu yeni masaüstü bilgisayar modeli, görünüm itibarıyla diğerlerinden epey farklı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Günümüzde dizüstü bilgisayar satışları masaüstüleri geçmiş olsa da, özellikle oyun severler ve performansa ihtiyaç duyanlar için hâlâ masaüstü PC'ler revaçta. Samsung'un ArtPC Pulse adlı yeni serisi, masaüstünde farklı bir çizgi oturtuyor.

Amazon'da ortaya çıkan Samsung’un yeni ürünü, silindir yapıdaki Mac Pro’ya benziyor. Tamamen siyah renkte üretilen bu dairesel tasarımlı bilgisayarın ölçüleri 14x14x31 cm. Cihazın üzerinde çember şeklinde bir ışık halkası yer alıyor. Bilgisayarın aldığı bildirimlere göre renk değiştiren bul halka, cihazın görünümünü tamamlıyor.

samsung_artpc_pulse

Parçaları tamamen sökülüp takılabilen ArtPC Pulse'ta Intel Core i5 ve Core i7 işlemci seçenekleri yer alıyor. Disk seçekeleri 256 GB ile 1 TB arası değişiyor. Bilgisayarda 16 GB’a kadar DDR4 RAM, AMD Radeon RX460 grafik işlemci, USB Type-C portu ve Harman Kardon 360 hoparlör yer alıyor. Windows 10'la gelen silindir PC, Ekim sonunda 1200 ile 1600 dolar arası fiyatlarla piyasada olacak.