iPhone 7'nin Türkiye çıkış tarihi açıklandı

Apple'ın yeni telefonu iPhone 7'nin Türkiye'de resmi olarak satışa sunulma tarihi ortaya çıktı. Apple'dan bu konuda henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, telefon operatörleri Twitter'dan tarih açıklaması yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Merakla beklenen iPhone 7, 7 Eylül'de duyurulduktan hemen sonra öncelikli pazarlarda satışa çıkmış ve bazı satıcılar Türkiye'ye cihaz getirip geçtiğimiz hafta satmaya başlamıştı. iPhone 7'nin resmi olarak satışa çıkışıyla ilgili olarak açıklama Apple'dan önce operatörlerden geldi. Turkcell ve Vodafone, Twitter'dan yayımladıkları duyuruda, iPhone 7'lerin ön sipariş ve satış tarihlerini bildirdi.

Operatörler tarafından yapılan açıklamaya göre iPhone 7 ve 7 Plus için ön sipariş 7 Ekim'de başlıyor. Cihazlar 14 Ekim'de ise mağazalarda satışa sunulacak. Yani iPhone 7'nin operatörler tarafındaki satış tarihi 14 Ekim olarak ortaya çıkmış oldu.

Cihazların fiyatları konusunda henüz bir açıklama yapılmış değil. Muhtemelen ön siparişten birkaç gün önce açıklanacak.

— TURKCELL (@Turkcell) 29 Eylül 2016

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus. Yani, şimdiye kadarki en iyi iki iPhone, 7 Ekim’de Vodafone’da ön satışta. https://t.co/Byd5SiR1jr pic.twitter.com/YSzUqUQujT

— Vodafone TR (@VodafoneTR) 29 Eylül 2016