Samsung'un şimdi de çamaşır makinesi patladı

Patlayan Note 7'lerden sonra Samsung'un başı şimdi de çamaşır makinesiyle dertte. ABD'de bir çamaşır makinesi çalışır durumdayken patladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Güney Koreli teknoloji devi Samsung'ün üzerindeki kara bulutlar dağılmak bilmiyor. Samsung marka çamaşır makinesine sahip bazı kullanıcıların son dönemde şikayetlerini daha yükse sesle çıkarması problemi ortaya çıkardı.

Kullanıcıların açıklamalarına göre makine çalışır durumdayken aniden bir patlama sesi geliyor. Patlamanın etkisiyle hem makinenin kendisi, hem de çevresindeki eşyalar zarar görüyor. 2011'in Mart ayından itibaren üretilen, üstten yüklemeli makinelerde bu problemin yaşandığı söyleniyor.

TÜRKİYE İÇİN RİSK YOK

Şikayetler üzerine Samsung bir sayfa hazırlayarak kullanıcılara kendi makinelerini sorgulatma imkanı sunmaya başladı. Kullanıcılar makinelerinin seri numarasını bu sayfadan sorgulatabiliyor.

Öte yandan, Türkiye'de Samsung'un üstten yüklemeli makinesi yerine yaygın olarak öncen yüklemeli modelleri satılıyor. Önden yüklemeli olanlarda bu tarz bir sorun söz konusu değil.