iPhone 7'nin fiyatı ortaya çıktı

7 Eylül'de düzenlenecek lansmanla tüm özellikleri, tasarımı ve fiyatları açıklanacak olan iPhone 7'nin fiyat bilgileri internete sızdırıldı. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın fiyatları dudak uçuklatacak kadar yüksek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Merakla beklenen iPhone 7, iki farklı boyutta ve farklı depolama seçenekleriyle sunulacak. Cihazın fiyatı da boyut ve depolama kapasitesine göre değişecek. Telefon henüz tanıtılmadan, ön siparişle listelenmeye başlandı. Vatan Bilgisayar, web sitesinden iPhone 7'yi listeleyerek fiyatını 3.799 TL olarak belirledi. Sosyal medyada yoğun olarak paylaşılmasının ardından, Apple'ın olası tepkilerinden çekinilmiş olacak ki, sitedeki bu sayfa yayından kaldırıldı.

iphone-7-fiyati

ÜST VERSİYON FİYATI 5000 TL'Yİ GEÇECEK

Apple, iki sene önce iPhone 6'yı 2349 TL, iPhone 6 Plus'ı 2649 TL fiyatla duyurmuştu. iPhone 7'nin en üst depolama kapasiteli (256 GB) versiyonunun fiyatının, hesaplamalara göre 5.000 TL'yi geçmesi bekleniyor. Apple'ın, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'a ek olarak üçüncü bir Pro modelini satışa sunması da ihtimal dahilinde. Bu telefonun çift kameralı ve iş amaçlı olması bekleniyor.

Etiketler iphone 7 fiyatı