Pokemon Go radarı

Hep aynı Pokemonları avlamaktan sıkılanlar için geliştirilen Poke Radar uygulaması sayesinde nadir bulununan tüm Pokemonlar rahatça bulunup avlanabilecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Artırılmış gerçeklik teknolojisi kullanılarak hayata geçirilen ve aktif kullanıcı sayısı ile en popüler sosyal medya uygulamalarından Tinder, Twitter ve hatta Facebook'un kullanıcı sayısını zorlayan Pokemon Go'ya şimdi de Poke Radar uygulaması geliyor.

Kullanıcıların bulundukları bölgede hep aynı Pokemonlara rastlamalarından dolayı sıkıldıkları haberleri ile birlikte hayata geçirilmeye karar verilen bir proje Poke Radar.

Poke Radar, Braydon Batungbacal ve Nick DiVona tarafından geliştirilen, harita üzerinde rastlamadığımız tüm Pokemonları listeleme mantığıyla çalışan bir IPhone uygulaması. Haritada tüm dünyada nadir bulunan Pokemonların aranması sağlanırken aynı zamanda filtreleme yaparak belirli bir Pokemonunda nerede olduğu bulunabiliyor.

lifehacker.com' un haberine göre, şuan sadece web ve IOS sürümü bulunan uygulamanın Android uygulaması da yakın zamanda marketlerde yerini alacak.