PokemonGo'dan kurtulma yolları

PokemonGo çılgınlığı hız kesmeden devam ederken sosyal medyada yoğun Pokemon içeriğine maruz kalmak bağzı kullanıcıların canını sıkmaya başladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Japon teknoloji devi Nintendo'nun  20 yıldır devam eden Pokemon serisi şimdilerde mobil oyuncuların ilgi odağı olmuş durumda. PokemonGO ile ilgili her gün hatta her saat başı yeni bilgiler geliyor.Oyunla ilgili paylaşımlar ve içerikler oyuncuların hoşuna gitse de, bazı kesim bundan rahatsız olmaya başladı.Tüm dünyayı etkisi alan PokemonGo çılgınlığı sosyal medyada tepkilere de yol açmaya başladı bile. Yoğun şekilde PokemonGo paylaşımıyla karşılaşmaktan rahatsız olan kullanıcılar şimdiden kurtulma yolları araştırmaya başladılar.

ShiftDelete.Net'in haberine göre, uygulama geliştiriciler şimdi de PokemonGo içeriklerinden muzdarip olanlar için kolları sıvadı. Daha önce de gelen tepkiler üzerine GoT,  Star Wars 7 Spoiler engelleme ve Donald Trump paylaşımlarını sansürleme gibi eklentiler geliştirilmişti. Geliştiricilerin PokeGone ismini verdikleri  Google Chrome eklentisi ile bu problem ortadan kalkmış görünüyor. PokeGone, Google Chrome eklentisi sayesinde internette PokemonGO ile ilgili olan görsel, video ve paylaşımları sansürleyerek görünmesini engelliyor.  Henüz stabil olmayan PokeGone eklentisi bazen Pokemon GO ile ilgili paylaşımın olduğu sayfanın tamamını sansürleyebiliyor.