Tekirdağ: Öldürdüğü kadını kepçe kiralayıp tarlaya gömdü

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde, başından tabancayla vurulmuş halde bir kadın cesedi bulundu. Gözaltına cinayet zanlısının, Yeter Yılmaz adlı kadını tarlasında katlettikten sonra gömdüğü ve üzerini kepçe ile kapattırdığı öne sürüldü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi'nde jandarma ekipleri ihbar üzerine ilçe çıkışında boş bir tarlada açtıkları çukurda, tabancayla vurulmuş bir kadın cesedi buldu. Yapılan incelemede cesedin, Yeniçiftlik Mahallesi'nde yaşayan Yeter Yılmaz'a ait olduğu belirlendi.

Olayla ilgili yapılan araştırma sonunda, Yılmaz'ın arkadaşı olduğu öne sürülen, ilçede çiftçilik yapan, evli ve 2 çocuk babası Kemal. K ile oğlu Ali K. ile kepçe operatörü Ö.Ş. gözaltına alındı.

Kemal. K'nın, Yılmaz ile boş bir tarlada tartıştığı ve Yılmaz'ı tabancayla başından vurarak öldürdükten sonra  açtığı çukura gömdüğü iddia edildi. Zanlı daha sonra oğlu aracılığıyla bir iş makinesi operatörüne ulaştı.

Kemal. K'nın, "Defineciler tarlama zarar verdi" diyerek para karşılığında çukuru kapattırdı ancak ertesi gün tekrar işçiyi aradı. Zanlı bu kez toprağın altında bir kadın cesedi olduğunu ve onu oradan çıkarmak istediğini söyledi.

İş makinesi operatörü, jandarmaya haber verdi. Kemal K, oğlu Ali K. ve operatör gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Kemal K., tutuklandı. Oğlu Ali K. ile iş makinesi operatörü Ö.Ş. ise serbest bırakıldı. (HABER MERKEZİ)

 

(AA)



Şüpheliler jandarmadaki ifadelerinin ardından Çorlu Adliyesine sevk edildi. (AA)