Taylor Hawkins anısına Londra'da konser: Paul McCartney, Lars Ulrich, Geddy Lee...

Londra'da Taylor Hawkins anısına düzenlenen konserde Paul McCartney, Geddy Lee ve Lars Ulrich gibi isimler yer aldı. Hawkins'in 16 yaşındaki oğlu, 'My Hero' isimli şarkıda davul çaldı. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Nirvana'nın bateristi Dave Grohl tarafından kurulan ABD’li rock grubu Foo Fighters'ın davulcusu ve vokalisti Taylor Hawkins anısına düzenlenen konserde Paul McCartney, Geddy Lee, Lars Ulrich, Brian Johnson, Brian May ve Roger Taylor gibi isimler yer aldı. 

Mart ayında hayatını kaybeden Hawkins anısına Londra'da Wembley Stadyumu'nda düzenlenen etkinlikte, Hawkins'in oğlu Oliver Shane de sahne aldı. On altı yaşındaki Oliver Shane, 'My Hero' isimli şarkıda davul çaldı. 

Konserin açılış konuşmasını yapan Dave Grohl, "Bu gece burada sevgili dostumuz, grup arkadaşımız, kardeşimiz Taylor Hawkins'in hayatını, müziğini ve sevgisini kutlamak için toplandık. Ailesi ve en yakın arkadaşlarıyla, müzikal kahramanlarıyla ve en büyük ilham kaynaklarıyla, size muhteşem bir insan için muhteşem bir gece yaşatmak adına bir araya geldik" dedi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)