Tayfun Pirselimoğlu'nun ödüllü filmi 'Kerr', 22 Nisan’da vizyonda

Tayfun Pirselimoğlu’nun yeni filmi "Kerr", 41. İstanbul Film Festivali’nde yarıştıktan sonra 22 Nisan’da vizyonda izleyicilerle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Dünya prömiyerini Varşova Film Festivali’nde, Türkiye prömiyerini ise Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde yapan, Tayfun Pirselimoğlu’nun aynı adlı romanından sinemaya uyarladığı "Kerr" filmi, 41. İstanbul Film Festivali’nden hemen sonra 22 Nisan’da vizyona girecek. 

Filmde, tuhaf bir kasabadaki tren istasyonunda işlenen cinayetin tek tanığı olan Can’ın kendini çıkılmaz bir cehennemin içinde bulmasıyla yaşananlar anlatılıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Erdem Şenocak, Jale Arıkan, Rıza Akın, Ali Seçkiner, Gafur Uzuner, Melih Düzenli, Sinan Bengier ve Mutallip Müjdeci gibi isimler yer alıyor. 

'KERR', 18 NİSAN'DA İSTANBUL FİLM FESTİVALİ'NDE

Dünya prömiyerini 37. Uluslararası Varşova Film Festivali’nde gerçekleştiren, Türkiye prömiyerini yaptığı 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde ise Ulusal Uzun Metraj Film bölümünden ‘En İyi Yönetmen’, ‘En İyi Müzik’ ve ‘Film-Yön En İyi Yönetmen’ ödülleriyle dönen "Kerr", İstanbul prömiyerini 41. İstanbul Film Festivali'nin Ulusal Yarışma bölümünde 18 Nisan Pazartesi akşamı Atlas Sineması’nda gerçekleştirecek.

Ayrıca Tayfun Pirselimoğlu’nun "Kerr" başlığı altındaki kişisel resim sergisi, 15 Nisan-14 Mayıs tarihleri arasında Istanbul Concept Gallery’de ziyaretçilerle buluşacak. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)