TASS: Rusya ordusu Odessa'da yabancı paralı askerlerin eğitim merkezini vurdu

Rus haber ajansı TASS'a göre, Rusya Savunma Bakanlığı sözcüsü Ukrayna'nın Karadeniz'deki kıyı kenti Odessa'da yabancı paralı askerlerin eğitildiği bir tesisin füzelerle vurulduğunu açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları 44'üncü güne girerken Rusya ordusundan kritik bir saldırı daha yapıldı. Karadeniz'in kıyı kenti Odessa'da yabancı paralı askerlere eğitim verilen tesisin vurulduğu açıklandı. 

Reuters haber ajansının Rus haber ajansı TASS'dan aktardığına göre, Rusya Savunma Bakanlığı sözcüsü bugünkü basın brifinginde, Odessa'nın kuzeydoğusundaki Krasnosilka köyü yakınlarında yabancı askerlerin eğitim aldığı bir tesisin vurulduğunu duyurdu.

Söz konusu eğitim merkezinin "kıyı füze savunma sistemleriyle vurulduğunu" aktaran bakanlık sözcüsü, şunları söyledi: "Bastion kıyı füze savunma sisteminin yüksek hassasiyetli füzeleri, Odessa'nın kuzeydoğusundaki Krasnosilka köyü yakınlarındaki bir yabancı paralı asker eğitim merkezini imha etti." Sözcü söz konusu saldırıyla ilgili detay paylaşmadı.

Rusya ordusu Odessa'da en son 3 Nisan'da petrol ve akaryakıt tesislerini hedef alan hava saldırıları düzenlemişti. (DIŞ HABERLER)

 

Etiketler rusya odessa