Tartıştığı turisti, 2 gün sonra ailesinin yanında bıçakladı

Fatih'te 2 gün önce çalıştığı dükkanda tartıştığı Filistinli turisti ailesiyle gezerken gören 15 yaşındaki çalışan, turisti bıçakla yaralayıp kaçtı.

Fotoğraf: Milliyet
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Fatih ilçesindeki bir çanta dükkanına giren Filistinli aile ile 15 yaşındaki çalışan arasında çıkan 'ayağa basma' tartışması bıçaklı saldırıyla sonuçlandı.

DHA'nın haberine göre, 4 Mayıs günü aile ve çalışan arasında başlayan tartışmanın ardından Filistinli aile, alışveriş yapmadan dükkandan ayrıldı. 15 yaşındaki çalışan, 2 gün sonra Filistinli aileyi cadde üzerinde görünce, yanında bulunan bıçakla tartıştığı Filistinli'ye saldırmaya başladı.

2 DEFA BIÇAKLADI

Uğradığı bıçaklı saldırıda koltuk altından yaralanan turist, bölgedeki bir dükkana sığındı. Turistin peşinden koşan bıçaklı saldırgan, dükkanın içerisinde turisti bir kez daha bıçakladı. Tekrar kaçmayı başaran turist kendisini caddeye attı.

Saldırgan, çevresinde bulunan ve kendisini sakinleştirmeye çalışan kişilere de bıçakla saldırdı.

Olayın ardından, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri saldırıya uğrayan turisti hastaneye götürdü. Polis ekipleri saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. 

'ALIŞVERİŞ YAPIYORLARDI, GELİP BIÇAKLADI'

Olay yerindeki tanıklardan Mehmet Emin Bişgin, "Burada bir turisti bıçakladılar. Bıçaklayan da buradan kaçtı gitti. Polis ve ambulans geldi. Bıçaklananın ailesi de yanındaydı. Aile de hastaneye gitti. Alışveriş yapıyorlardı, gelip bıçakladı" diye konuştu.

(HABER MERKEZİ)