Tarkan'dan Sezen Aksu'ya destek: Yapılan ayıp unutulmayacak

Tarkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Sezen Aksu’ya destek oldu: “Son günlerde kendisine yapılan haksızlık, saygısızlık ve ayıp hiç bir zaman unutulmayacak, tarihe yazılacaktır."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tarkan, 2017'de yazdığı 'Şahane Bir Şey Yaşamak' şarkısı nedeniyle hedef gösterilip hakkında suç duyurusunda bulunulan sanatçı Sezen Aksu'ya destek verdi. Tarkan, Aksu ile baş başa tatil yaptığı anlardan fotoğraf paylaşarak, Aksu'nun linç edilmesine tepki gösterdi.

'CANDIR, CANIMIZDIR O'

Geçmiş yıllarda çekildikleri bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Tarkan, “Sezen Aksu şarkıları ve varlığı ile bu topraklarda vicdanın, kalbin sesi olmuş, ülkemizin en büyük değerlerindendir. Candır, canımızdır o. Son günlerde kendisine yapılan haksızlık, saygısızlık ve ayıp hiçbir zaman unutulmayacak, tarihe yazılacaktır. Bugünün tbt'si de Sezen'le yıllar önce gittiğimiz Tayland tatilinde, herkesi ekip baş başa gezip tozduğumuz, eğlendiğimiz, tanınmadan özgürlüğün tadını çıkardığımız unutulmaz anlardan olsun"” notunu düştü. (HABER MERKEZİ)