Tanju Özcan kadın üyeyi hedef aldı, Ömer Çelik tepki gösterdi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın belediye meclis toplantısında söz almak için el sallayan AK Partili kadın üyeye yönelik sözlerine, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten tepki geldi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Irkçı söylemleriyle tanınan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın mayıs ayı belediye meclis toplantısı sırasında bir kadın üyeye davranış şekli tepki topladı.

Meclis toplantısında bir gündem maddesinin onaylanması sırasında AK Partili kadın üye, Özcan'ın elini görmediğini düşünerek el salladı. AK Partili kadın üyeye Özcan, "Bana niye el sallıyorsunuz hanımefendi. Allah Allah, ayıp oluyor el sallamak falan. Ben evli barklı adamım ayıp oluyor" dedi.

ÖMER ÇELİK'TEN ÖZCAN'A TEPKİ

Tanju Özcan'ın bu ifadesine, AK Partili yetkililerden tepki geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Tanju Özcan'ın kadın üyeye yönelik davranışının ortaya çıkması üzerine sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yaptı. Çelik paylaşımında, "Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın kadın meclis üyemize dönük ahlaksız ve çirkin ifadelerini lanetliyoruz. Bu çirkin saldırı tüm kadınları hedef alan bir ahlaksızlıktır. Siyasi ve hukuki olarak gereğini yapacağız" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

 

Etiketler Tanju Özcan Bolu