Taksi şoförü, ormanda gasp edildi

İstanbul'da taksi şoförü Kenan Temiz, gece yarısı aracına aldığı 3 kişi tarafından ormana götürülüp gasp edildiği şikayetiyle polise başvurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Arnavutköy'de taksi şoförü Kenan Temiz, üç kişi tarafından götürüldüğü ormanda gasp edildi. Kaburgası da kırılan Kenan Temiz 8 Aralık gece yarısı son müşterisini bıraktıktan sonra eve gitmek için yola çıktığını belirterek paraları olmadığını ve kendilerini yakındaki bir noktaya bırakmasını rica eden 3 kişiyi aracına aldığını anlattı.

Taksideki 3 kişiyi Hacımaşlı Mahallesi'ne bırakmak için hareket eden Kenan Temiz, ormandan geçtiği sırada taksideki 3 kişinin saldırısına uğradı. Temiz, saldırının ardından taksiyi ormanın yanındaki yolda durdurmak zorunda kaldı. Gittikleri yerde kendilerini bekleyen bir kişiyi daha yanlarına alan saldırganlar iddiaya göre taksi şoförünü önce darp etti, sonra da üzerinde bulunan tüm parasını alip kaçtı. 

Taksideki acil durum çağrı butonuna basan Temiz'in bulunduğu noktaya kısa sürede çok sayıda meslektaşı geldi. Temiz, durumu polise bildirerek şikayetçi oldu. 3 kişinin taksiye bindikleri o anlar, güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken, polis şüphelileri yakalamak üzere çalışma başlattı.

Taksi şoförü Kenan Temiz, "Akşam evime giderken 3 arkadaş geldi, paralarının olmadığını ve Allah rızası için eve gitmek istediklerini söylediler. Ben de yardımcı olmak için 'tamam' dedim, arabaya aldım. Götürürken arkadamda kendi aralarında bir şey konuştular. Ben anladım ve acil durum çağrısı yaptım. Beni çıkmaz bir sokağa soktular, sağ tarafımda oturan bıçak dayadı arkamda bulunan kişide silahla kafama vurarak ormana çektiler beni. Araçtan indirip beni kenara çektiler, kavga ettik. Hastaneye gidip darp raporu aldık. Araca bindiklerinde 3 kişilerdi, orada 4 kişi oldular. Doktor bir kaburgamın kırıldığını söyledi. Şikayetçi oldum, şu anda bekliyoruz." dedi. (HABER MERKEZİ)

Etiketler taksi gasp arnavutköy